7 povesti incredibile cand animalele au salvat vieti omenesti

Probabil ati mai auzit povesti despre animalele de companie care își salvează proprietarii, dar ce zici de animale sălbatice care salvează oamenii?

10 lei salveaza o fetita de rapitori

In anul 2005, o fetiță etiopiană de 12 ani mergea acasă de la școală când a fost răpită de patru bărbați.  Fata a rămas sechestrata de bărbații o săptămână în timp ce poliția a căutat-o. Poliția urmărea răpitorii când bărbații au abandonat-o pe fată după ce sau intalnit cu trei lei.

Leii nu au atacat fata, așa cum mulți ar fi așteptat. Au rămas doar cu ea și apoi au plecat în liniște când a sosit poliția. Un expert în animale sălbatice a sugerat că leii nu au ucis-o pe fată pentru că părea un pui de leu în timp ce plângea.

povesti incredibile

povesti incredibile

Un leul de mare salveaza un sinugicas -povesti incredibile

Cândva în 2000, Kevin Hines a decis că isi puna capat zilelor . Sufera de tulburare bipolară și depresie și a ales să se sinucidă prin înec. Locația sa la alegere a fost celebrul Podul Golden Gate din San Francisco. Cu toate acestea, nu s-a înecat așa cum era de așteptat, deoarece un leu de mare l-a ținut deasupra apei.

Omul a crezut inițial că leul de mare este un rechin. . În timp ce plănuia să se sinucidă, asta nu includea să fie ucis de un rechin. Cu toate acestea, în curând și-a dat seama că neașteptatul său însoțitor era un leu de mare. Leul de mare a continuat să se lovească de el pentru a-l ține deasupra apei și a rămas cu el până când a ajuns o barcă de salvare a Gărzii de Coastă.

povesti incredibile

Delfini salvați au salvat un salvamar de la atacul rechinilor-povesti incredibile

Pe 20 octombrie 2004, salvamarul Rob Howes și alti trei salvamari adolescenți, inclusiv fiica sa, înotau la Ocean Beach, în apropiere de Whangarei, Noua Zeelandă, când au fost brusc înconjurați de șapte delfini cu botine. De delfini au început sa inote în jurul lor, menținându-i împreună.

Howes și unul dintre înotători s-au îndepărtat de ceilalți, dar un delfin l-au urmat și s-a scufundat sub apa din jurul lor. Howes a inotat sub apă pentru a vedea ce face delfinul și a găsit un rechin alb înot în jurul lui. Acesta a fost momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă: delfinii îi protejau de rechin .

Howes nu le-a spus celorlati din grupul sau că există un rechin în apă pentru că nu voia să-i uimească. Un alt salvamar, Matt Fleet, a fost martor la incident de la mal și a luat o barcă pentru a vedea ce se întâmplă. A văzut și rechinul. Delfinii au continuat să încerce salvamarii timp de 40 de minute până când rechinul a plecat.

Dr. Rochelle Constantin de la Școala de Științe Biologice a Universității Auckland a spus că incidentul nu a fost neașteptat, deși a fost rar. Delfinii au fost observați protejând si alte animale de rechini.

povesti incredibile

Un cerb salvează o femeia

O femeie a fost salvată de o căprioară din Oxford, Ohio. Ea a participat la o petrecere în acea noapte, dupa care a plecat acasa in jurul orei 1:00. Un bărbat a vazut-o când a trecut pe lângă un câmp si a lovit-o și încercand să-i smulgă poșeta .

Un cerb dormea pe câmp în acea noapte, dar a fost uimit când a auzit zgomotelefemeii care striga dupa ajutor . Speriat a luat-o la fuga pe camp . De asemenea, bărbatul s-a speriat si el când a auzit sunetele cerbului fugit, așa că a fugit și el, lăsând femeia în pace

povesti incredibile

Om atacat de o puma , salvat de urs

Totul sa intamplat în Whiskey Flats, California, când un turist a fost atacat de o puma  . Înainte de atac, urmărea un urs și puiul ei. In timp ce urmarea ursul a fost atacat de o puma care a sărit pe el din spate, împingându-l la pământ. Incercand sa se apere de puma in ajutor i-a venit ursul care a atacat la randul lui puma .

Puma și ursul au luptat ceva timp până când leul a fugit. Ursul s-a întors în puiul ei, iar turistul a plecat spre casă speriat . El a suferit doar o rană la braț. credea că puma plănuia să atace puiul ursului înainte de a sosi, dar vazandu-l pe el primul sa napustit asupra lui.

povesti incredibile

Capra salveaza un fermier

Un fermier în vârstă de 78 de ani, a alunecat pe gunoiul de grajd în timp ce le facea curat animalelor sale. Bărbatul a suferit de ruptura de sold și a devenit incapabil să se deplaseze aflat in situatia sa pentru următoarele cinci zile, si astepta pe cineva să-l găsească. El a supraviețuit acelor zile datorită caprei sale, Mandy, care s-a înghesuit cu el în timpul nopților reci și i-a permis să bea laptele ei.

Willie papagalul-povesti incredibile

Papagalul Willie invatase multe cuvinte, si acest aspect a salvat o fetita intr-o zi, în timp ce o privea pe cea mică cum manca . Plecând să folosească baia pentru o clipă, o mama  auzi brusc pasărea spunand diferite cuvinte : „Mama! Bebelus! Mama! Copilă! ”- două cuvinte pe care nu le mai auzise niciodată împreună. Ea s-a repezit să găsească copilul care sufoca niște mâncare. Datorită alertei în timp util, tanara mamica a reușit să salveze viața fetei cu manevra Heimlich.

povesti incredibile

animale animale de companie Arad BAILE HERCULANE barca bihor bistrita bran brasov Bucovina bucuresti caini cazare cetatea poenari Clisura Dunării cluj colibita harghita hunedoara lac mamaia manastiri maramures mocanita moeciu munte mures natura padure pensiunea pescuit petrosani piscina praid rasnov recomandari recomandari cazare sibiu sovata SPA Transalpina transfagarasan turda vacanta Vatra Dornei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *