Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

Un simplu romanas pasionat de drumetie,ori de cate ori se iveste ocazia.Pe acest site,incerc sa ajut turistii să isi aleaga o locatie sau obiectiv turistic de vizitat .Sunt,de asemenea,fondatorul comunității de pe  Facebook Vacante prin Romania.ro unde sunt momentan peste 204 000 de membrii si crestem zilnic cu cateva sute.

Scopul nostru

vacanteprinromania.ro nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe,dar îți oferă recomandari și informații de călătorie pt o vacanta cat mai reusită

.

 Acest site nu reprezint un ghid turistic autorizat. Informatiile prezentate sunt obtinute  de mine din calatoriile facute prin tara  sau recomandari de la membri grupului de pe facebook Vacante prin Romania.ro.  Continutul gasit pe site are caracter pur informativ si nimic mai mult ! Unele articole pot contine link-uri de afiliere.

Daca aveti o agentie de turism/ un portal de cazari/ un site de asigurari/ un magazin online si doriti sa il promovati in mediul online, ma bucur ca ati ales site-ul  meu!

Va astept sa imi scrieti pe mail cristim.bn@gmail.com   tipul de colaborare pe care il doriti (link /banner/articol sponsorizat/concurs/) sau daca veniti cu idei originale si proiecte complexe si mai bine! 🙂  

 

Date juridice :
MOLDOVAN DORIN-CRISTIAN INTREPRINDERE FAMILIALA
Reg. com: F06/529/2017
CIF: 37624828
Adresa: 77, Rusu Bargaului, Jud. Bistrita-Nasaud
IBAN : RO93BTRLRONCRT0434926001
Banca: Banca Transilvania
Tel: 0745673956
Email: cristim.bn@gmail.com