Cine suntem noi?

Cine suntem noi?

Un simplu romanas pasionat de drumeție ,ori de cate ori se ivește ocazia.Pe acest site ,incerc sa ajut turiștii să își aleagă o locație sau obiectiv turistic de vizitat .Sunt,de asemenea,fondatorul comunității de pe  Facebook Vacante prin Romania.ro unde sunt momentan peste 216 000 de membri si creștem zilnic cu câteva sute.

 

Scopul nostru

vacanteprinromania.ro nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe,dar îți oferă recomandări și informații de călătorie pt o vacanta cat mai reusită.

.

 Acest site nu reprezint un ghid turistic autorizat. Informațiile prezentate sunt obtinute  de mine din călătoriile făcute prin tara  sau recomandări de la membri grupului de pe Facebook Vacante prin Romania.ro.  Conținutul gasit pe site are caracter pur informativ si nimic mai mult ! Unele articole pot conține link-uri de afiliere.

Daca aveti o agentie de turism/ un portal de cazari/ un site de asigurari/ un magazin online si doriti sa il promovati in mediul online, ma bucur ca ati ales site-ul  meu!

Va astept sa imi scrieti pe mail cristim.bn@gmail.com   tipul de colaborare pe care il doriti (link /banner/articol sponsorizat/concurs/) sau daca  veniti cu idei originale si proiecte complexe si mai bine! 🙂  

 

Date juridice :
MOLDOVAN DORIN-CRISTIAN INTREPRINDERE FAMILIALA
Reg. com: F06/529/2017
CIF: 37624828
Adresa: 77, Rusu Bargaului, Jud. Bistrita-Nasaud
IBAN : RO93BTRLRONCRT0434926001
Banca: Banca Transilvania
Tel: 0745673956
Email: cristim.bn@gmail.com