Alege sa petreci un weekend in Dâmbovicioara,o locatie cu decor natural salbatic

`Cheile Dambovicioara le gasim la aproximativ 200 de kilometri nord de București la 25 km de Campulung Muscel si 60 km de Brasov si sunt situate în județul Argeș.Localitatea cu același nume,si fac parte din rezervatia naturala Piatra Craiului.Se spune că Piatra Craiului a fost construită din fiinţe vii, cum sunt coralii şi scoicile. Traseul este unul spectaculos, șoseaua șerpuind printre pereți verticali ,înalți până la 200 m.Cheile Dambovicioarei fac parte dintr-un complex de chei, de-a lungul Dambovitei, pe o lungime totala de aproximativ 30 de km, insa doar aceste chei au o lungime de aproape 3 km, fiind cele mai mari si spectaculoase, dar si cel mai usor accesibile datorita posibilitatilor de acces .

Pensiunea Liliana este situata pe Cheile Dambovicioara si pune la dispozitie turistilor 11 spații de cazare intr-un decor minunat.

Locatia va mai ofera:

  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Animale acceptate sunt acceptate

Vezi cat costa si disponibilitatea AICI

Dâmbovicioara
Dâmbovicioara
Dâmbovicioara
Dâmbovicioara

Cheile Dambovicioarei, o locatie de un pitoresc deosebit, unic prin salbaticia peisajului constituie adevarate atractii turistice.Zona este recomandată tuturor categoriilor de turişti. Aici se pot practica escalada, ciclismul montan sau agroturismul. De altfel, Centrul de informare turistică Dâmbovicioara  pune la dispoziţia celor interesaţi un calendar de evenimente din care nu lipsesc parade ale costumelor populare sau festivaluri  de promovare a gastronomiei locale.

Daca esti in zona recomand sa vizitezi pestera Dambovicioara este cea mai cunoscuta si printre cele mai vechi, amplasata intr-o zona superba, pestera este si foarte accesibila, mai ales de catre turistii care ajung in zona Rucar-Bran.Cascada Dambovicioara ,este situata la aproximativ 500m in amonte fata de Pestera Dambovicioara.

O destinaţie pentru toţi iubitorii de natură, în care puteţi VIZITA obiective inedite, puteţi cunoaşte oameni deosebiţi şi vă puteţi încărca bateriile pentru un an întreg,si ramane cu amintiri placute .

CITESTE SI 🔰🔰🔰