Bacau,recomandari obiective turistice de vizitat

Recomandari de obiective turistice din judetul Bacau sunt recomandarile mele ,dar si a membriilor grupului de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA .

Daca sunteti doar in tranzit prin Bacau , un oras despre care poate nu stiti prea multe si nici nu v-ati aratat interesat de ce se poate face in el, pana acum. Nu se poate sa plecati de aici la fel cum ati venit,si ne permitem sa va dam ideii de vizitat.

Bacau

Mai jos vei gasi o lista a obiectivelor turistice ce trebuie vizitate in Judetul Bacau:

Bacau
  • Statiunea Slanic Moldova-  este cunoscuta in randul turistilor datorita izvoarelor sale cu ape mineral
  • Salina Tg.Ocna- este situată la circa 2 km de oraş, Puteți merge la salina pentru tratament (în special tratamentul afecțiunilor respiratorii), relaxare sau mișcare.
  • Mănăstirea Măgura – amplasată în mijlocul unui superb peisaj montan, Mănăstirea Măgura Ocnei prezintă, unul din principalele puncte de atracție, a zonei
  • Baraj Valea Uzului- lacul de acumulare Poiana Uzului este situat in apropiere de Sălătruc  , locul este ideal pentru pescuit 
  • Cascada Buciaş- se află mai sus de Mănăstirea Caşin, la 25 km de Oneşti. aici gasesti o cădere superba de apă de 15 metri înălţime.
  • Insula din Bacău- este o insulă artificială din Bacău, creată în mijlocul unui lac format de râul Bistrița, amenajată pentru agrement
  • Podul de piatra al lui Stefan cel Mare-  în Negoiești din comuna Ștefan cel Mare există un pod de piatră ce ajută la trecerea peste pârâul Gârbovanul.Despre acest pod se spune că a fost construit chiar în timpul domniei lui Ștefan cel Mare.
  • Castelul Roşu-Hemeiuş- la vreo 10 km de orașul Bacău, în comuna Hemeiuș, satul Lilieci, se află Castelul Roșu sau Conacul Roșu, cum mai este el cunoscut. Locul unde este amplasat castelul gazduieste cu o colecție de sute de specii de trandafiri care încântă pe oricine vine să se plimbe aici.
  • Cheile şi Cascada Slănicului- au o lungime de aproximativ 400 m, fiind paralele cu soseaua principala a drumului care le traverseaza. Cheile sunt formate din roci de dimensiuni mari. Potecile inguste si pe alocuri abrupte de pe malul Slanicului ofera un peisaj salbatic si captivant. Cheile si Cascada Slanicului fac parte din traseul denumit „300 de scari”.  Privelistea asupra cascadei este foarte frumoasa, iar traseul este usor de parcurs pe jos
  • Vivariul Bacau –  un muzeu cu o colecție impresionantă de pești, păsări și reptile. un loc indragit , mai ales de copii, care pot vedea pești autohtoni și exotici, păsări exotice cântătoare și de ornament, rase de porumbei și reptile. 
Bacau

Judetul Bacău nu trebuie sa fie subestimat, frumusetea sa naturala este extraordinara si cu siguranta nu va va permite sa va plictisiti nicio secunda.

Recomandari de cazare in judetul Bacau gasiti AICI

Pe tine ce te-a impresionat in judetul Bacau?

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut si recomanzi mai departe .

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

Add Comment