Beneficiază de cazare si explorează România,intr-un mod unic

Iesi din zona de confort in care esti obisnuit in vacantele tale si exploreaza România si nu numai , intr-un mod unic. Liber prin lume, dar protejat intr-un fel intr-o casa mobila.Autorulotele  au trecut printr-o transformare destul de mare în ultimii ani și acum se mândresc cu interioare luxoase, soluții inteligente de depozitare și corpuri și accesorii de ultimă generație.Anul acesta planificați-vă diferit vacanta și inchiriați o autorulotă pentru o experiență nouă si deosebită – nu veți regreta!

Mancarea servita sub cerul liber este o adevarata placere , iar in spatiile special amenajate pentru campare preturile sunt destul de mici .Tot ce trebuie sa faci pui rucsacul in autorulotă te hotaresti unde vrei sa ajungi si vacanta este gata planificată .

explorează România
explorează

FreedomCamper ofera turiștilor ocazia de a-și petrece concediul in condiții de 5 stele cu destinație la
alegere.

Un concediu trebuie sa fie pe placul tuturor, și chiar dacă facem parte din același grup, familie, putem avea opțiuni diferite.
De foarte multe ori, vrem sa vedem multe locuri, însă suntem limitați de cazare și timp.Pandemia ne-a învățat sa fim atenți la siguranța și sănătatea noastră, însă ne dorim sa avem parte de concediul mult așteptat.

Aceste lucruri au rezolvare acum: închiriază o autorulota și o sa ai parte de o vacanța de vis. Autorulotele sunt dotate și echipate
pentru un concediu complet oriunde ar fi destinația: Smart tv, internet 4G, panou solar, bucatarie complet utilată, masa, scaune camping, grătar.

Costurile închirierii unei autorulote pot porni de la 90 de euro/zi, in funcție de sezon. Modelele de autorulote, dotările acestora, prețurile in funcție de sezon, le puteți vedea pe site-ul oficial www.freedomcamper.ro. sau ii puteti contacta la nr de telefon 0752416416

Conditii generale:

  • Se conduc cu permis de conducere categoria B, varsta minima a conducatorului 25 de ani.

Citeste si :