Descopera o cabana,aflata in mijlocul naturii

O evadare intr-o cabana aflata in inima naturii, iti poate oferii multe benificii.In orice anotimp putem sa descoperim lucruri fascinante daca ne aflam in mijlocul naturii.
Dacă ai nevoie de aer proaspăt și de o aventură în aer liber sau vrei să pleci cât mai departe de casa ta alaturi de familie sau prietenii , in zona Maramuresului gasiti o astfel de evadare.
cabana
In mijlocul naturii ,am descoperit o cabana prelucrată manual din lemn, folosind metode tradiționale, ceea ce o face atât de unică . Cabana o puteti gasi in Comuna Budeşti care este aşezată în bazinul superior al râului Cosău, la poalele munţilor Gutâi . Sunt locuri de o rară frumuseţe, cu păduri dese si poieni întinse ,pregatite sa le explorezi.
O locatie perfecta de cazare gasiti la Cabana Paulownia care are o capacitate maximă de cazare pentru 8 persoane. Este un loc retras si înconjurat de natură cu o grădină de 1 hectar.
cabana
Aici te poti bucura de plăcerea unui grătar în aer liber, trageți un pui de somn în hamac sau faceți o drumeție. Cui nu i-ar plăcea să se cuibărească aici, ascultând păsările ciripind și simțind o briză moale pe față? Vara puteți face drumeții pe una dintre rutele din jurul cabanei. Iarna, pârtiile de schi de la Cavnic sunt perfecte pentru o excursie de o zi. Puteți merge, de asemenea, într-o plimbare cu sania pe dealuri de lângă Cabana.
cabana
Cabana este echipata complet ,cu o bucătăria in are gasiti de toate, de la ustensilele de care aveți nevoie,la ierburi aromatice și condimente de înaltă calitate pentru a vă condimenta mâncarea .
cabana
Cabana dispune de două dormitoare. Husele pentru pături și perne sunt confecționate manual din bumbac organic, foarte plăcut pentru piele. Fiecare dormitor are o capacitate de 4 persoane.
cabana
Baia este echipată cu duș cu hidromasaj, radio și telefon. De asemenea,va ofera șampon,săpun, prosoape și uscător de păr .
În sufragerie vă puteți relaxa pe canapea în timp ce priviți pe fereastră peisajul frumos,care va inconjoara si va indeamna la o drumetie .
cabana
Obiective turistice in zona sunt nenumarate ,precum bisericile din lemn (numite de UNESCO drept Patrimoniul Mondial) celebrul cimitir vesel (ale cărui pietre de mormânt colorate nu lasă pe nimeni indiferent) sau mănăstirea remarcabilă din Bârsana. În satele din apropiere puteți găsi, de asemenea, mașini de spălat tradiționale din lemn, folosite de oamenii din Maramureș.

Te astept si pe grupul nostru de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

CITESTE SI 🔰🔰🔰