Cabana La Ferma,o locatie de poveste ascunsa in inima naturii

Situată în inima Bucovinei, în Vatra Dornei, Cabana “La Fermă” răspândește o primire caldă și autentică.

Această destinație oferă un autentic confort pentru a vă relaxa sau petrece un weekend sau o vacanță minunată alături de prieteni și familie. Cabana îmbină armonios atmosfera rurală cu facilități moderne, creând un refugiu plin de căldură și liniște. Cu peisaje pitorești , Cabana La Ferma devine un punct de plecare ideal pentru a explora bogăția culturală și naturală a zonei.

Noi am avut placerea sa ne cazam aici iarna si ne-am bucurat din plin de peisajele superbe oferite de acest anotimp.

Cabana La Ferma

Cabana La Ferma
Cabana La Ferma
Cabana La Ferma


Cabana “La Fermă” dispune de 20 de locuri de cazare într-un aranjament de 8 camere. Fiecare cameră este echipată cu o baie privată, asigurând intimitate și confort . Un living spațios, cu o panoramă încântătoare, reprezintă locul perfect pentru relaxare și socializare. De asemenea, bucătăria complet utilată oferă oportunitatea de a pregăti mâncăruri delicioase.

Cabana La Ferma

311735742

În curtea se află un foișor , ideal pentru relaxare, cu capacitatea de a găzdui 30 de persoane. Acesta este dotat cu un grătar cu plită, oferind oportunitatea de a savura delicatese gătite în aer liber. De asemenea, foișorul dispune de o baie privată, pentru un confort sporit și acces facil. Fie că doriți să petreceți timp în aer liber sau să organizați mese pline de savoare, acest foișor este locul perfect pentru a vă bucura de atmosfera Cabanei “La Fermă”.

Si sa nu uitam de cerbul care este vedeta locatiei. Cei mici se pot bucura de asemenea de o plimbare cu poneiul.

mmmmmmmmmmmm
IMG 20211225 124006562 BURST001
32
Screenshot 20230808 143052 831 1

CITESTE SI: