Casa Burduhos ,ofera cazare in Campulung Moldovenesc

Daca ai ales sa iti petreci un weekend in statiunea montana Campulung Moldovenesc,inseamna ca ai ales o locatie foarte frumoasa cu multe obiective turistice de vizitat in zona .

Pensiunea Casa Burduhos este situata la 5 min de mers pe jos fata de centru orasului si 8 km de partia de ski Rarăul.
Campulung Moldovenesc
O porție mare de scârjele cu focacia și sos de usturoi ne ajută să trecem mai repede peste zilele de post! Asta va recomanda Casa Burduhos si eu zic ca merita .
Campulung Moldovenesc

Casa Burduhos
 din Câmpulung Moldovenesc a fost construită în anul 2005 şi are bar și camere cu WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziţie camere de familie şi o terasă. Pensiunea are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria europeană şi o parcare privată gratuită.

Toate camerele pensiunii au birou, TV cu ecran plat și baie privată. În unitățile de cazare există dulap. Casa Burduhos serveşte micul dejun à la carte. Oaspeții vor putea practica diferite activități în Câmpulung Moldovenesc și în împrejurimi, precum schi. Vatra Dornei se află la 43 km de Casa Burduhos, iar Gura Humorului este la 32 km.

Campulung Moldovenesc

In aceasta zona poti vizita :

  1. Cheile Moara Dracului- Foarte puţin cunoscut pentru turişti, spaţiul ascunde faună şi floră pe cale de dispariţi
  2. Colecția Lingurilor de Lemn „Ioan Țugui”aici gasesti peste 5000 de linguri adunate adunate de pe tote continentele
  3. Pârtia de ski Rarăueste cea mai lungă și modernă pârtie din Moldova .
  4. Muzeul Arta Lemnului- aici gasesti o adevărată civilizaţie a prelucrării lemnului şi cuprinde peste 15.000 de piese din lemn
  5. Codrul secular Slătioaraeste una din cele mai mari rezervaţii forestiere din ţară. Se apreciază că este cea mai veche pădure de răşinoase în amestec cu fag din ţară, chiar din Europa.

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment