Casa Tudor,cazare de 3 stele aproape de Salina Turda

Salina Turda este un loc uimitor subteran, recunoscută de Business Insider drept una dintre cele mai frumoase locuri de acest gen din lume.

Situată la peste 200 de metri sub pământ, această minune subterană combină cu măiestrie distracția și beneficiile terapeutice ale aerului sărat. Este ca un adevărat parc de distracții subteran, unde vizitatorii pot experimenta un peisaj subteran desprins din basme, plin de forme stelare de sare și iluminare suavă.

Casa Tudor vă întâmpină cu brațele deschise, oferindu-vă posibilitatea de a vă caza în imediata apropiere a acestei minunate saline.

Casa Tudor

Casa Tudor

Casa Tudor

Casa Tudor
Casa Tudor,cazare de 3 stele aproape de Salina Turda 5

Casa Tudor o descoperiti in centrul orasului, intr-o zona rezidentiala, la cateva minute de mers pe jos pana la Salina Turda sau centrul orasului. Este la doar cativa km de Cheile Turzii, Cheile Turenilor, Valea Ariesului, Mormântul lui Mihai Viteazul, Castrul roman Potaissa .

Casa Tudor va pune la dispoziție :

 • 11 camere cu o capacitate de 46 locuri de cazare
 • televizor in toate camerele,
 • internet (wifi) gratuit în toată clădirea și în grădină,
 • bucatarie cu toate dotările necesare pentru administrarea proprie,
 • sală de luat masa cu frigider, aparat de cafea, cuptor cu microunde și toata vesela necesară.

Prețuri negociabile pentru grupuri de elevi și nu numai!!!

Salina Turda
Casa Tudor,cazare de 3 stele aproape de Salina Turda 6
48938940

Turda este un oraș care are multe obiective turistice interesante, în special din punct de vedere istoric și natural. În plus, împrejurimile sale oferă și alte atracții turistice frumoase. Iată câteva dintre cele mai notabile:

 1. Salina Turda: Acesta este, fără îndoială, cel mai faimos obiectiv turistic din Turda. Este o mină de sare reconvertită într-un parc tematic subteran, cu lacuri sărate, săli impresionante și facilități de agrement.
 2. Castelul Bánffy din Bonțida: Aflat la doar câțiva kilometri de Turda, acest castel din secolul al XV-lea este o bijuterie arhitectonică și găzduiește evenimente culturale și festivaluri.
 3. Mănăstirea Nicula: La aproximativ 40 de kilometri de Turda, această mănăstire ortodoxă este un important loc de pelerinaj și adăpostește o icoană miraculoasă a Maicii Domnului.
 4. Cheile Turzii: Aflate la scurtă distanță de Turda, aceste chei sunt un paradis pentru iubitorii de natură și alpiniști. Pot fi explorate printr-un traseu spectaculos, printre stânci și păduri.
 5. Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia: La aproximativ 80 de kilometri de Turda, această cetate impresionantă este un complex istoric bine conservat, cu fortificații, bastioane și un muzeu.
 6. Mina de sare din Ocna Dejului: Aproape de Turda, această mină de sare oferă o experiență similară cu cea de la Salina Turda, dar într-o locație mai mică și mai puțin cunoscută.
 7. Muzeul de Istorie Turda: Acest muzeu vă oferă o privire în istoria și cultura orașului Turda, cu exponate interesante și informații despre trecutul său bogat.
 8. Lacul Tarnița: La aproximativ 30 de kilometri de Turda, acest lac artificial oferă oportunități de înot, pescuit și agrement pe timpul verii.
 9. Pădurea Hoia-Baciu: Aflată în apropiere de Cluj-Napoca, această pădure este cunoscută pentru presupusele fenomene paranormale și este un loc intrigant pentru iubitorii de mister și aventură.
 10. Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca: La aproximativ 30 de minute de Turda, acest muzeu prezintă expoziții captivante despre tradițiile și cultura din regiunea Transilvaniei.

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu sovata SPA straja suceava tichete toplita traditional Transalpina transfagarasan valcea Vatra Dornei

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informatii si poze Casa Tudor , facebook sau booking