Căsuța din Poiana ,locatia unde te desprinzi de realitate.

Căsuța din Poiană o găsești in apropierea Rezervației Naționale Cozia. Manastirile de aici sunt foarte cunoscute, in special cea de la Cozia, remarcabil monument istoric si arhitectonic. Un alt punct turistic a regiunii sunt izvoarele termale, datorita carora Parcul National Cozia a dezvoltat aici o intreaga retea balneara, cele mai cunoscute statiuni fiind Calimanesti si Caciulata. Loc de relaxare in aceasta superba zona gasesti la , Căsuța din Poiana .
Locatia -DIN NATURA

Căsuța din Poiana va asteapta la munte la relaxare în natură, este situată în Poiana jud Vâlcea,in rezervatia Parcului National Cozia  la poalele muntelui Cozia. Locatia iti garanteaza ,desprinderea de realitate .

locatia

 Căsuța din Poiana ,va pune la dispozitie un dormitor si living spațios cu capacitate de până la  6 persoane dispunând de internet si tv.  Bucătăria este complet utilata si dotată cu grătar. 

Soba pictată ,este pregătita, pentru dimineti somnoroase unde poti servi cafeaua,sau seri tarzii servind un pahar de vin si a depana amintiri de neuitat. Pentru turistii care doresc si o mancare traditionala zonei sau pur si simplu nu au chef sa gateasca( e normal pentru ca sunteti in concediu),pensiunea va poate oferi si meniuri traditionale gatite.
locatia

Pentru agrement ,Căsuța din Poiana va ofera, atv uri , biciclete,dartz,masa de tenis, terasă în aer liber si sistem audio pentru karaoke dotat cu microfon.

locatia

De asemenea, Casuta din Poiana va pune la dispoziţie o grădină, facilităţi de grătar şi un loc de joacă pentru copii.

locatia

 Iți poți face singur rezervarea la Căsuța din Poiană, fără a mai apela la intermediari.TELL. – 0737017806.

Daca doresti o locatie în natură nu ezita sa suni !

Propietara Denisa Popescu va asteapa cu drag la Pensiunea Casa de Piatră , Căsuța din Poiană  si Căsuța de Hobbit , 3 proiecte de cazare reusite,pregatite pentru a intampina turistii .

Parcul Naţional Cozia , este supranumit şi Parcul florilor întrucât cuprinde peste 900 de specii de plante, precum trandafirul  ,, laleaua pestriţă, iedera albă, floarea de colţ sau bujorul de munte. Cheile şi cascadele dau o notă sălbatică acestei zone.

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA .

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Bihor cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid relaxare sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment