O casuta veche,si o sura au prins viata,acum au mare cautare la turisti

Căsuța pentru ca despre ea este vorba , o poți descoperi într-un sat mai exact in Balnaca din județul Bihor, la 90 km de Cluj si 60 km de Oradea. Situata într-o zona turistica, căsuța veche de 50 de ani este localizata intr-un cadru natural intim, ferita de zgomot si aglomerație. Proprietatea se desfasoara pe 1,7 hectare si beneficiază de o priveliște minunata spre valea Crisului.

casuta veche

casuta veche

Acest proiect a prins viata datorita lui Adriana Beca, o arhitectă, și de partenerul ei, Alex.Când au cumpărat casa era într-un stadiu degradabil dar ,cu ajutorul meșteriilor locali au readus-o la viata.

casuta veche

casuta veche

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Căsuța are 80mp si este de tip open space. Parterul si mansarda nu sunt închise iar spațiul este unul comun.La parter are un living generos cu o înălțime libera de 6m, o canapea mare si încăpătoare, un loc pentru relaxare, o bucătărie si o baie. La mansarda se afla dormitorul cu un pat de doua persoane si unul de o persoana.Mai exista si o terasa spre curte si o sura transformata in zona de relaxare si loc de luat masa.

casuta veche

casuta veche

Casuta se inchiriaza pentru minim 2 zile si poate si maxim pentru 6 persoane.Unitatea accepta animale de companie.

Un mic video puteți vedea si aici 🔰

casuta veche

Telefon direct la proprietari 0749040932

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii aflati pe grupul nostru de pe facebook Vacante,prin Romania,ro Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor precum : travelminit sau agoda.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Citeste si:

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei