Descopera o așezare rustică in Bucovina,Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor

Daca alegi sa iti petreci un weekend sau pur si simplu concediul in Bucovina ,veți descoperi o așezare rustică cu o atingere modernă situată la umbra semeților brazi.

Turistii care aleg Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor vor avea parte de zile extraordinare pe meleagurile de poveste din Bucovina într-un regim all inclusive, cu mâncare tradițională bucovineană, băile la ciubăr, ceaunele, balmoșul la buturuga dacică, specialitățile tradiționale de pe plită, din cuptoare se vor regăsi în adevăratul sens și toate acestea vor fi armonios îmbinate cu obiceiurile uitate și readuse la viață într-un colț de rai.

o așezare rustică

rustică
SURSA FOTO Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor

     Iarna este perioada poveștilor spuse la gura sobei alături de o cană aburindă de vin fiert, iar povestea noastră începe cu anotimpul care își îmbracă eleganta haină perlată și ne aduce emoțiile vioaie ale copilăriei când ne jucăm în zăpadă. Astfel, într-un locușor retras la poalele brazilor dorim să aducem amintirile copilăriei la viață și vă așteptăm cu delicatese proaspăt scoase din cuptoare plecând de la o zicală din bătrâni ,,să puteți mânca și bea, cât gazda vă poate da”.

rustică
SURSA FOTO Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor

o așezare rustică

rustică
SURSA FOTO Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor

Proprietatea se închiriază unui singur grup dar și individual.Număr minim de persoane pentru rezervare: 2.

Număr locuri disponibile: 22, distribuite în 10 camere cu băi proprii.

rustică

rustică
SURSA FOTO Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor

Locatia exacta –> Comuna Șaru Dornei- la 10 km distanţă de staţiunea balneoclimaterică Vatra Dornei.

Screenshot 673 1024x481 1
Descopera o așezare rustică in Bucovina,Pensiunea Agroturistica Casa Brazilor 6

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking

Citeste si:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei