Cazare cu piscina,in inima Maramuresului

Daca ajungi in Maramures e musai sa incerci acest resort .De ce?? Hotelul Superski -Cavnic -este situat in inima Maramuresului la baza domeniului schiabil Superski Roata, deține o piscina interioara si o zona Spa cu acces gratuit.

Resortul are mai multe spatii de cazare:hotel, vile, apartamante. Sunt 28 de camere in hotel, 15 la vile si 2 apartamante cu bucatarie proprie.Clientii de la hotel au acces gratuit la zona spa (sauna, jacuzzi, ciubar cu apa sarata, piscina interioara).

Cazare cu piscina

Cazare cu piscina

Aceasta se poate folosi doar de clientii cazati la hotel.In cadrul vilelor exista o piscina exterioara ( deschisa din iunie-septembrie), cu acces gratuit si exclusiv pentru toti cei cazati in resortResortul dispune si de teren de tenis, pista de tubbing, ski pe suprafata artificiala.

Cazare cu piscina

Cazare cu piscina

Pentru aceasta vara 2020, se are in vedere o pista de biciclete, astfel ca urcarea sa se faca cu telescaunul, iar conoraraea pe pista de biciclete.La Hotel SuperSki este si restaurant cu terasa, unde se poate servi masa.

Cazare cu piscina

Cazare cu piscina
De asemenea aici gasiti un restaurant ,de tip autoservire. In cadrul restaurantului se servesc atat preparate traditionale,cat si internationale. 
piscina

In imprejurimi sunt foarte multe trasee montane disponibile ( la cei trei apostoli, creasta cocosului, taul.negru, gutin, lacul albastru si multe altele)

Fiind situat in mijlocul judetului Maramures, la poarta de intrare spre Maramuresul istoric, este locul perfect pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice din zona precum bisericile, muzeele si alte monumente culturale si istorice ( exemplu,: Memorialul Durerii Sighet, Muzeul Satului Sighet, manastirea Barsana, cimitirul vesel de la Sapanta, biserica din lemn de la Surdesti, biserica din lemn de la Budesti, artizani si artizanat local in satul Sarbi, etc)

Te astept cu drag si pe grupul nostru de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA ,unde suntem momentan peste 218 000 de membri ,pasionati de calatorii .

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Bihor cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid relaxare sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking