Hillden ,un refugiu perfect de cazare cu priveliști impresionante

 Hillden – refugiul perfect pentru cei care doresc o experiență de cazare rafinată și relaxantă.

Această așezare fermecătoare se bucură de o amplasare privilegiată, înconjurată de peisaje montane spectaculoase și păduri dese de care beneficiaza din plin localitate Șimon, Bran.

Acest colț de rai transmite autenticitate și farmec, oferind o privire autentică asupra vieții într-un sat tradițional românesc.

Cazare cu priveliști impresionante

priveliști
priveliști
peisaj

Cazare cu priveliști impresionante

Capacitatea de cazare este de 33 de persoane asigură un mediu intim și plăcut, ideal pentru vacanțe în familie sau escapade romantice. De asemenea, facilitățile extinse includ un restaurant și bar primitoare, cu o capacitate de 36 de persoane, unde puteți savura preparate delicioase și băuturi răcoritoare.

IMG 0957
Hillden ,un refugiu perfect de cazare cu priveliști impresionante 6

Cu un total de 14 camere, incluzând 9 camere duble, o suita generoasă compusă dintr-o cameră dublă și o cameră single special amenajată pentru cei mici, precum și 3 apartamente spațioase pentru două persoane fiecare, Hillden vă invită să vă bucurați de confortul și eleganța fiecărui spațiu de odihnă.

Pentru cei interesați de evenimente și întâlniri de afaceri, Hillden pune la dispoziție o sală de conferințe modernă și bine echipată, creând un cadru propice pentru discuții productive.

În plus față de facilitățile de cazare, Hillden oferă o gamă diversificată de opțiuni de divertisment. Pasionații de sporturi și jocuri vor aprecia masa noastră de ping-pong, iar pentru cei care caută relaxare, ciubarul nostru este locul perfect pentru a vă destinde.

Accepta animale de companie pentru ca si proprietarii sunt mare iubitori de animalute.

19 cazare apartament bran
11 camera dubla cazare bran

Accepta tichete.

Pentru cei mici, Hillden dispune de un loc de joacă special amenajat în curte dar și in interior, unde copiii se pot bucura de momente de veselie și joacă.

Iar pentru cei care doresc să se relaxeze în natură, terasa exterioară și curtea mare oferă un peisaj încântător și o oportunitate perfectă de a te conecta cu mediul înconjurător.

Cazare cu priveliști impresionante

Restaurantul Hillden este format din doua saloane de 28 locuri si respectiv 12 locuri, precum si o terasa exterioara cu 40 locuri care functioneaza in lunile iunie – septembrie.

Aici puteti opta pentru o gama larga si bogata de preparate din bucataria romaneasca si internationala, de la gustari calde si reci, salate speciale, ciorbe/supe/creme, pana la preparate la gratar. Poti lua masa in salonul de fumatori sau in cel de nefumatori, iar in cazul in care preferi o masa in aer liber, poti alege terasa umbrita. Toate cele 40 de locuri ale terasei se afla in apropierea raului Șimon oferindu-va momente unice de relaxare in mijlocul naturii si al clinchetului apei.

La Hillden, aveti privilegiul de a va bucura de o cazare cu priveliști impresionante, imbinând confortul modern cu farmecul natural al locului.

Obiective turistice:

 • Castelul Bran
  Cetatea Rasnov (Rasnov)
  Cetatea Oratia (Podul Dambovitei)
  Muzeele Castel Bran (arta feudala si etnografie)
  Capela “Inima Reginei Maria” (Bran)
  Mausoleul Mateias (Valea Mare)
  Orasul Brasov
 • Valea cu Povesti (Bran)
 • Parcul National Piatra Craiului

Citeste si:

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informatiilor si pozelor  Hillden

Cazare cu priveliști impresionante