Cazare in stil tradițional muntenesc.

La o ora si jumatate de Bucuresti ,mai precis in Măgureni ,județul Prahova gasim pentru inchiriat o casa stil tradițional muntenesc, recondiționata după tehnici străvechi chiar de meșterii locali.Numele camerelor din hambar sunt date în amintirea a trei dintre străbunicile proprietarilor Maica Lina, Maica Floarea și Maica Lisandra, iar parterul acestuia a devenit spațiul comun în care vă puteți relaxa citind sau ascultând muzică veche în fața semineului. Maicile sunt străbunicile în odăile cărora am crescut, am copilărit și am simțit mirosul de busuioc și gutui al traiului neaoș românesc.

tradițional

Aici sau realizat si  ședințe foto de la cunoscuta emisiune Orășeni vs săteni DE PE PRO Tv

tradițional
tradițional

Este o zona colinara, plina de paduri, fanete, pajisti si izvoare.

Redescoperiți cum e viața fără tablete și telefoane mobile, laptop-uri și pc-uri, x-box sau playstation, să redescoperiți joaca liberă în aer curat, să transpirați jucându-vă, să obosiți relaxându-vă.

Casa de oaspeți Satul Banului va pune la dispozitie 3 camere de cazare ,cu baie propie fiecare.Pensiune agroturistică va servește de asemenea un mic dejun sanatos în fiecare dimineață.Copiii pană la 4 ani mănancă gratuit iar cei între 4 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

tradițional

Cazare in stil tradițional

Hambarul gospodăriei s-a transformat într-un spațiu comun de relaxare pentru turisti dar și un loc unde se pot servi mesele de peste zi. În hambarul , puteți avea parte de clipe frumoase de socializare, savurând un pahar cu vin și ascultând muzică veche la pick-up-ul aflat la dispozitie.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

De vizitat in zona:

  • Palatul Drăghici Cantacuzino-locul aduce aminte de vremurile tulburi din perioada anilor 1660, când domnul Mihnea Vodă s-a răsculat împotriva turcilor şi a alungat boierii pe care îi credea necredincioşi şi trădători
  • Biserica Sfânta Treime-
  • Grota Pustnicului Anton-

.

Daca nu faci parte inca din grupul nostru de pe facebook,te invit cu drag sa te alaturi si tu celui mai mare grup dedicat promovari turismului in Romania ,Vacante prin Romania unde suntem adunati peste 215000 de membri.

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ facut de noi si reprezinta o selectie de cazari recomandate de turistii aflati pe grupul nostru de pe facebook Vacante,prin Romania,ro Rezervarile apartin exclusiv proprietarilor unitatii de cazare sau sau platformelor precum : travelminit sau agoda.
  • Recomandari cazare este un proiect independent, nu suntem o agentie de turism sau un site de rezervari online. Scopul acestui site este de a face o selectie frumoasa cu unitati de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei