Cazare in stil tradițional muntenesc.

La o ora si jumatate de Bucuresti ,mai precis in Măgureni ,județul Prahova gasim pentru inchiriat o casa stil tradițional muntenesc, recondiționata după tehnici străvechi chiar de meșterii locali.Numele camerelor din hambar sunt date în amintirea a trei dintre străbunicile proprietarilor Maica Lina, Maica Floarea și Maica Lisandra, iar parterul acestuia a devenit spațiul comun în care vă puteți relaxa citind sau ascultând muzică veche în fața semineului. Maicile sunt străbunicile în odăile cărora am crescut, am copilărit și am simțit mirosul de busuioc și gutui al traiului neaoș românesc.

Aici sau realizat si  ședințe foto de la cunoscuta emisiune Orășeni vs săteni DE PE PRO Tv

tradițional
tradițional
sursa foto Ferma. Orășeni vs săteni

Este o zona colinara, plina de paduri, fanete, pajisti si izvoare.

tradițional

Redescoperiți cum e viața fără tablete și telefoane mobile, laptop-uri și pc-uri, x-box sau playstation, să redescoperiți joaca liberă în aer curat, să transpirați jucându-vă, să obosiți relaxându-vă.

tradițional

Casa de oaspeți Satul Banului va pune la dispozitie 3 camere de cazare ,cu baie propie fiecare.Pensiune agroturistică va servește de asemenea un mic dejun sanatos în fiecare dimineață.Copiii pană la 4 ani mănancă gratuit iar cei între 4 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Verifica disponibilitatea si pretul AICI

tradițional
sursa foto satulbanului.
sursa foto satulbanului

Hambarul gospodăriei s-a transformat într-un spațiu comun de relaxare pentru turisti dar și un loc unde se pot servi mesele de peste zi. În hambarul , puteți avea parte de clipe frumoase de socializare, savurând un pahar cu vin și ascultând muzică veche la pick-up-ul aflat la dispozitie.

De vizitat in zona:

  • Palatul Drăghici Cantacuzino-locul aduce aminte de vremurile tulburi din perioada anilor 1660, când domnul Mihnea Vodă s-a răsculat împotriva turcilor şi a alungat boierii pe care îi credea necredincioşi şi trădători
  • Biserica Sfânta Treime-
  • Grota Pustnicului Anton-

.

Daca nu faci parte inca din grupul nostru de pe facebook,te invit cu drag sa te alaturi si tu celui mai mare grup dedicat promovari turismului in Romania ,Vacante prin Romania unde suntem adunati peste 200 000 de membri.

Citeste si 🔰🔰🔰