Vizitezi Cluj-Napoca?Alege o cazare mai deosebita in stil autentic art nouveau

Cluj-Napoca este benificiaza de statul de cel mai mare oraș din Transilvania. 

Clujul primește zilnic din ce în ce mai mulți călători dornici sa descopere Romania si ulterior se pot indrepta de aici spre Munții Apuseni, Maramureș si multe obiective turistice mai mult sau mai putin cunoscute din Transilvania .

cazare mai deosebita
cazare mai deosebita

Dacă sunteți în căutarea altor excursii de o zi de la Cluj, vizitați Alba Iulia cu superba sa cetate.Alternativ, puteți vizita atât Salina Turda, cât și frumoșii Munți Apuseni .Baile Cojocna din comuna cu acelasi nume se afla la 25 de km de Cluj-Napoca. In zona au existat vechi exploatari de sare. Puteți face chiar și o plimbare explorând pădurea Hoia Baciu noaptea, este o călătorie perfectă de Halloween în Transilvania!Parcul balnear Toroc din Dej,va ofera terenuri sportive (tenis, fotbal), bazine pentru copii, bazin acoperit și bazine cu apă sarată.

O cazare într-un stil autentic art nouveau, puteti alege pensiunea Déjà Vu care se află în inima Clujului.Pensiunea este decorată în stil Art Nouveau, inspirat de arhitectura lui Gaudi.Aceasta are mobilier din secolul al XIX-lea şi oferă un bar şi o recepţie cu program nonstop. 

cazare mai deosebita

cazare mai deosebita

Pensiunea Déjà Vu dispune de :

  • Cameră dublă sau twin clasică
  •  Suită de familie
  • Suită Junior-1 pat dublu extra-large
  • Suită cu 2 dormitoare

Toate suitele beneficiaza de terasa proprie.

cazare mai deosebita

Barul si receptia sunt deschise pentru oaspetii pensiunii 24H.

cazare mai deosebita

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Personalul minunat, primire călduroasă și faptul ca accepta animale de companie este o bucurie si avantaj pentru proprietari de animalute.Pensiunea poate fi alegerea potrivita pentru cei care cauta servicii de cazare in apropierea centrului municipiului Cluj-Napoca.

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Bihor cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid relaxare sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro , facebook sau booking