Cazare pe malul Dunarii ,la Danube Village Resort

Descopera un resort aflat, în mijlocul naturii ,pe malul Dunării. Aici gasesti de asemenea si un restaurantul cu specific pescaresc , pentru a aduce iubitorilor de pește mâncăruri făcute de bucatari cu vechime în pescărie . Saramura de peste este o delicatesa a localului .
malul Dunarii

Este locul unde poti avea un weekend sau o vacanta de neuitat pe malul Dunarii . Resortul situat intr-un golfulet mic pe Dunare , o locatie foarte buna pentru pescuit,recomandat pescarilor.

Ce gasesti aici ?

Natură, aventură și confort pe malul Dunarii ,asta ofera resortul turistilor care le trece pragul.
malul Dunarii

Aici descoperi un complex de casute.rustice situate pe malul Dunarii , ponton, lounge si un restaurant pescaresc. Pontonul iti ofera posibilitatea ,admirarii peisajului superb din zona.
malul Dunarii
Casuțele sunt dotate cu paturi matrimoniale, dar si cu paturi single, confortabile.
malul Dunarii

Danube Village Resort va ofera numeroase activități de agrement nautic,precum : plimbări cu barca la diferite obiective turistice.
Se accepta orice fel de tichete de vacanta dar mentionati in rezervare daca o faceti online.

Te poti aventura in zona cu barca prin cea mai frumoasa portiune a defileului Dunarii. Cazanele Mari si Cazanele Mici,faimosul Cap al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa, Tabula Traina de pe malul sarbesc, Manastirea Mraconia si Grota Veterani.  Cazanele Dunării e unul dintre locurile frumoase, pline de vegetație și liniște ale Romaniei ,unde merita pe deplin ,sa va programati un sejur.

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

Citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment