Cazare pe malul Dunarii,la Danube Village Resort

Daca cauti o cazare pe malul Dunarii descopera si tu acest resort aflat,în mijlocul naturii. Aici gasesti de asemenea si un restaurantul cu specific pescaresc , pentru a aduce iubitorilor de pește mâncăruri făcute de bucatari cu vechime în pescărie . Saramura de peste este o delicatesa a localului .

Cazare pe malul Dunarii

Este locul unde poti avea un weekend sau o vacanta de neuitat pe malul Dunarii .Resortul situat intr-un golfulet mic pe Dunare , o locatie foarte buna pentru pescuit,recomandat pescarilor.

Ce gasesti aici ?

Natură, aventură și confort pe malul Dunarii ,asta ofera resortul turistilor care le trece pragul.Locatia va ofera numeroase activități de agrement nautic,precum : plimbări cu barca la diferite obiective turistice.


Aici descoperi un complex de casute.rustice situate pe malul Dunarii , ponton, lounge si un restaurant pescaresc. Pontonul iti ofera posibilitatea ,admirarii peisajului superb din zona.
Cazare pe malul Dunarii
Cazare pe malul Dunarii
Casuțele sunt dotate cu paturi matrimoniale, dar si cu paturi single, confortabile.
Cazare pe malul Dunarii
Cazare pe malul Dunarii

Te poti aventura in zona cu barca prin cea mai frumoasa portiune a defileului Dunarii. Cazanele Mari si Cazanele Mici,faimosul Cap al lui Decebal, cea mai mare sculptura in piatra din Europa, Tabula Traina de pe malul sarbesc, Manastirea Mraconia si Grota Veterani Cazanele Dunării e unul dintre locurile frumoase, pline de vegetație și liniște ale Romaniei ,unde merita pe deplin ,sa va programati un sejur.

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

Citeste si 🔰🔰🔰

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna dambovita harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking

Add Comment