Casa Pescarului,o casa taraneasca traditionala pe malul lacului Colibita

Colibița, un sătuc transformat într-o staţiune cu renume, este strajuita de doi munţi – Bârgau şi Călimani.Pentru iubitorii muntelui exista in zona Colibita atractii in orice anotimp: excursii si drumetii pe trasee marcate.

Casa pescarului este situată chiar pe malul lacului Colibita. Locatia  este compusă din 3 dormitoare, un living si o bucătărie complet utilată .

malul lacului Colibita

malul lacului Colibita

Proprietatea este destul de retrasa fata de alte cabane din apropiere.Priveliștea vizibilă de pe pontonul cabanei este de-a dreptul impresionantă. Şoseaua este proaspăt reabilitată in statiune , așa că gropile despre care se tot vorbea au dispărut.

cazare pe malul lacului Colibita

malul lacului Colibita

Locația îți oferă o adevărată retragere in natura si combina perfect luxul cu traditionalul.

malul lacului Colibita
Casa Pescarului,o casa taraneasca traditionala pe malul lacului Colibita 4

Este locatia ideala pentru cei care iubesc muntele și apa in mod egal.Nu degeaba statiunea se mai numeste si marea de la munte.

Mai multe recomandări de cazare la colibita gasiti si AICI

Citeste si:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
sursa informatii si poze , facebook si booking