Cazare si obiective turistice in Bran

Pentru cei care va doriti o escapada la munte,va pot recomanda zona Bran. 

Se află la aproximativ 30 km de Brașov și 190 km de capitala București. În timp ce vă apropiați de Bran, puteți vedea vârfurile Bucegi și Munții Piatra Craiului și zonele împădurite .
Zona Bran-Moeciu este unul din principalele repere in turismul rural romanesc: este locul ideal pentru cei pasionati de natura si drumetii .
Bran
O pensiune frumoasa care va poate oferi cazare si se află aproape de centrul si Castelul Bran,este Pensiunea Casa Tican .
Bran
Are o capacitate de cazare pentru 20 adulți în 8 spații de cazare .Sunt 6 camere și 2 apartamente.Camerele sunt spațioase cu baie și balcon fiecare.
Bran

Facilități unitate:

  • foișor în curte
  • grătar/barbeque
  • loc de joacă copii
  • terasă

 Sat Bran, str. Valea Porții, nr. 163 .TELEFON Proprietar :0745 091 322.

OBIECTIVE TURISTICE IN ZONA:

  • Turiştii pot merge în drumeţii sau în excursii cu bicicleta în Munţii Bucegi şi Piatra Craiului
  • Pestera Liliecilor- Aceasta este cunoscută deoarece adăpostește specii rare de lilieci
  • Prăpastiile Zărneştilor
  • Peştera Dâmbovicioara
  • Castelul Bran

Se pot vizita şi alte obiective turistice, mai îndepărtate cum ar fi: Castelul Peleş, cetatea medievală fortificată din Sighişoara (patrimoniu UNESCO).Biertan, una dintre cele mai mari mari fortăreţe săseşti din Transilvania.

Castelul Bran sau Castelul Dracula, așa cum este cunoscut în mod obișnuit, încă aparține familiei regale care l-au restaurat și este vizitat acum ca muzeu. Alături de vederi panoramice din turn, există peste 50 de camere în castel, iar majoritatea au mobilier și alte obiecte care au aparținut reginei.

Nu rataţi Muzeul Satului aflat chiar la intrarea în castel. Veţi găsi aici 16 căsuţe cu pereţi de lut şi bârne de lemn, acoperite cu şindrilă, care recompun atmosfera satelor vechi din Ţara Bârsei.

Te asteptam cu drag si comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei