Cazare,într-un loc retras și liniștit cu acces la pădure si lac.

Pensiunea Alpina este amplasata in Comuna Malaia,Jud. Valcea într-un loc destul de retras ,la coada lacului Bradisor,intr-un superb peisaj montan, cu acces la lac,si padure. Locatia va ofera posibilitatea sa va bucurati de natura,drumetii,pescuit, sau plimbari cu bicicletele.MALAIA – mai este denumita si “Tara Cascadelor“.Cascada Scorusu, Cascada Apa Spanzurata, Cascada Verde – Borogeana,Cascada Latorita si multe alte cascade fara nume.În localitatea Malaia se află cea mai înaltă cascadă din România, iar peisajul este un fenomen unic . Pentru cei care nu stiu de cascada lui Ciucă (sau a Scorușului) are o înălțime de peste 100 de metri.

Ca să ajungeţi în zona Mălaia, de la Râmnicu Vâlcea, aveţi de mers 58 de kilometri, pe drumul naţional 7A.Distanta Malaia – Bucuresti este de 245 km .

retras

retras

Preurile pentru o camera dubla este de 140 ron, camera tripla 210 ron sau apartament 350 ron. Preturile sunt valabile tot anul precizeaza proprietari pensiuni.

retras
retras

Pentru relaxare si buna dispozitie pensiunea dispune de : masa de tenis, masa de fotbal si X-BOX. Tot aici gasiti si un restaurant cu terasa in care puteti servi produsele zonei. Toate dotarile sunt noi si moderne. Pentru copii este amenajat special un loc de joaca cu gazon natural, imprejmuit si securizat.

retras
retras
retras

Pensiunea accepta de asemenea si animale de companie.

Verifica disponibilitatea si pretul TRANSALPINA -Cea mai inalta si cea mai frumoasa sosea din Romania supranumita si “Drumul Regelui.

  • Peștera Laptelui-situată pe versantul drept al Văii Rudăreasa, la 5 kilometri în amonte de satul Ciunget.
  • Lacul Malaia- este situat la altitudinea de 480 de metri, are o suprafață de 46 de hectare și o adâncime a apei de 22 de metri. Lacul Malaia are o populație acceptabilă de păstrăv.
  • Daca nu faci parte inca din grupul nostru de pe facebook,te invit cu drag sa te alaturi si tu celui mai mare grup dedicat promovari turismului in Romania ,Vacante prin Romania

    Distribui mai departe si pe 🔰🔰🔰

    Citeste si 🔰🔰🔰🔰