30 de pensiuni,cu cele mai frumoase privelisti din camera

O selectie impresionanta cu cele mai frumoase pensiuni despre care poate nu ati auzit, dar cu siguranta ,acuma vei dori sa le vizitezi si sa iti petrececi ,un sejur de neuitat in respectivele locatii.Toate aceste recomandari au fost selectate de la turistii care le-au trecut pragul si le recomanda mai departe pe grupul de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA ,unde te invit si pe tine sa te inscrii,daca inca nu faci parte din aceasta comunitate frumoasa .

Ramona Marian  –va recomanda la Cazanele Dunării  Vla JoCo .

cele mai frumoase

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Sharlena Sabyna  – va recomanda Pensiunea Teo care este situata in Bilbor din județul Harghita.Pensiunea TEO este situata la 900 m departare de statiunea Lacul Rosu.

cele mai frumoase

Andreea Silvia Bucur recomanda – Casa Andrei, Plaiul Foii, Zarnesti.Locatia se afla intr-o zona cu un pitoresc aparte in vecinatatea Pacului National Piatra Craiului .Adresa: Plaiul Foii, Str. Tamas Nr 20, oras Zarnesti, jud Brasov.

cele mai frumoase

Dana Cămărăşan –recomanda -Pensiunea Hanțig Lucian, Borșa MM, drumul ce duce la Cascada Cailor prin pădure.

cele mai frumoase

Mihaela Ghițan  recomanda-Pensiunea Kiraly RimetaRimetea este o localitate în județul Alba.

Cele mai frumoase

Laura Gheorghe- recomanda  Pensiunea Casiana, Hunedoara.Pensiunea Casiana este situata la intrarea in Tinutul Padurenilor, la 12km de Castelul Corvinilor din Hunedoara, in mijlocul naturii

cele mai frumoase

Bogdan Ignat – recomanda Pensiune Ecaterina,Berzasca.Se află pe malul Dunării, în apropiere de Porţile de Fier şi de graniţa dintre România şi Serbia.

cele mai frumoase
cele mai frumoase

Elena Tuinea – recomanda Bușteni „, La mama Jana”.Situată în Bușteni, la mai puțin de 1 km de Fun Park Kalinderu și la 1,8 km de Castelul Cantacuzino.

cele mai frumoase

Coțofrea-Mudrea Roxana-recomanda  Pensiunea La Cetate, Arefu, vedere din balcon catre cetatea Poenari.Pensiunea La Cetate este situata in nord-vestul Judetului Arges, in apropierea Barajului Vidraru si langa Cetatea Poenari, la o distanta de 26 km fata de orasul Curtea de Arges.

Trifu Raluca – recomanda Cabana Izvorul Prigoanei,Sureanu.Cabana este situata in Luncile Prigoanei, la 12 km de Barajul Oasa (Transalpina) si la 7 km de pârtia de ski.

cele mai frumoase
cele mai frumoase

Valentina Simion -recomanda Pensiunea Danciu,Gârda de Sus, Arieșeni, Munții Apuseni.

Nastase Geany-recomanda  Casa Boierească, Peștera.Casa Boierească beneficiază de o amplasare pitorească în micul sat Peştera, în interiorul rezervaţiei naturale Piatra Craiului şi în apropiere de Bran Moeciu.

cele mai frumoase

Felea Ana-Maria  recomanda-Pensiunea Adela – Lacul Rosu .Vila Adela se află la poalele Muntelui Hășmaș, într-o zonă pitorească, liniștită, relaxantă și deosebit de frumoasă, situându-se la 1 km față de centrul stațiunii și zona lacului.

cele mai frumoase
cele mai frumoase

Claudia Popa  – recomanda -Pensiunea Sunshine cazanele Dunarii.Pensiunea este localizata pe Dn57 in localitatea Eselnita la aproximativ 4 km de chipul lui Decebal.

Adysi Elena Moise-recomanda  Pensiunea Lavinia Daniel Borsa, Maramures.Pensiunea Lavinia-Daniel este situata in orasul Borsa, Maramures in apropirea Complexului Turistic (aproximativ 3 km distanta) cu acces din DN18, intr-un loc linistit,retras.

Isabella Dorca -recomanda Pensiunea Belvedere.Pensiunea Belvedere La Cristina este situată pe drumul național DN 7C la mai puțin de 7 km de Barajul Vidraru.

cele mai frumoase

Ovidiu Gravila recomanda-Cabana luciana somesul cald. Aflata la 17 km de Cluj , situata pe malul lacului Somesul Cald.

cele mai frumoase

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Roxana Neculcea  – recomanda Hotel cu mini fabrică de bere și păstrăvărie: Podu’ cu lanţuri (poză făcută de la o cameră cu pat baldachin de la etajul 1).Complexul medieval „Podu’ cu lanțuri” este poziționat în mun. Bacău, Calea Moldovei, nr. 4, jud. Bacău, România,  ieșirea din Bacău spre Piatra Neamț.

Gabriela Gheorghiu -recomanda – Hotel Kolping-Brașov .

Ral Uca – recomanda La Valiug -Crivaia.Stațiunea Văliug – Crivaia este una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din Munții Banatului. Construită pe malurile Lacului Gozna sau Văliug, cum îl numesc localnicii, stațiunea s-a dezvoltat în ultimii ani ajungând să atragă tineri din toate colțurile țării și de peste hotare.

cele mai frumoase

Mariana Mihai –recomanda Casa Românească , Caciulata vis a vis de Mănăstirea Cozia .Situat la iesirea din defileul vaii Oltului intr-un peisaj de vis, Complexul Turistic CASA ROMANEASCA*** din statiunea Calimanesti Caciulata isi primeste cu ospitalitatea binecunoscuta turistii aflati in cautarea unui loc ce imbina spiritul traditional cu mijloacele moderne de cazare si facilitati ce pot oferi momente de neuitat.

cele mai frumoase

Simona Podaru recomanda- pensiunea Bunica, Bicaz.Pensiunea La Bunica, situată într-o zonă liniștită din localitatea Ruginești din județul Neamț, la 41 km de stațiunea Durău are terasă cu vedere la munte și la lac unde oaspeții se pot destinde. 

Marcela Solomon-recomanda  Pensiunea Bodrogeni, Poiana Aiudului. Pensiunea Bodrogeni este situată la poalele Munților Trascăului, la doar 15 Km de Aiud.

Adina Sabadas-recomanda  Pensiunea Art 1000 – Lunca Visagului.Pensiunea Art 1000 este localizată in Lunca Vişagului, comuna Poieni, judeţul Cluj. Zona în care este amplasată pensiunea Art 1000 îţi va satisface atât nevoia de drumeţii, cât şi nevoia firească de relaxare şi recreere. 

Anamaria Patrutoiu-recomanda  RÂNCA – Taverna Oltanului.Situat într-o splendidă zonă pe Transalpina, localitatea Rânca, o oază de linişte şi armonie, aer curat și o priveliște de neuitat, înconjurat de dealuri, munți şi păduri.

Elena Ciobanu recomanda Căsuța ,, La insule “ – Piscul Negru – Transfagarasan.Piscu Negru- La Insule nu vă veți plictisi niciodată. Puteți să depănați amintiri lângă un foc de tabară sau vă puteți relaxa în grădina ascultând susurul apei. Copiii vor fi încântați de tiroliană, hamace și de pârâul din apropiere.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Elena Ciobanu-recomanda  Pensiunea Teiul – Poiana Largului – Lacul Izvorul Muntelui Bicaz.Pensiunea e situata chiar la coada Lacului Bicaz, unde se poate cobori sa te relaxezi.

Elena Cosma –recomanda Riviera 990, Cazanele Dunarii-Riviera 990 – Resort & Restaurant se află în Eșelnița și oferă restaurant, bar, lounge comun și piscină sezonieră în aer liber.

Doina Mitrofan -recomanda Poiana Țapului- Bușteni, Yael Hotels 3.Yael Luxury Apartments 3 se află în Bușteni în județul Brașov, la 4,1 km de Castelul Cantacuzino.

Parlapan Geanina -recomanda -Pensiunea Subcrai – Plaiul Foii.Pensiunea este situata intr-un loc de vis, in zona Plaiul Foii Zarnesti Brasov.

Astazi am selectat pentru tine 30 de unitati de cazare care va ofera privelisti de vis.Urmareste-ne in continuare,si mai avem asemenea recomandari intr-un nou articol.

VA URMA ……….

Daca ti-a placut distribuie mai departe

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare cazare hunedoara cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna dambovita harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei