Alege sa petreci clipe de relaxare ,la Ascunzătoarea Haiducului

Un loc încărcat de aer curat, liniște si peisaje de vis ,asta te așteaptă dacă alegi , a petreci clipe de relaxare la Ascunzătoarea Haiducului.

Setati GPS pe adresa: sat Hotarasa, comuna Copaceni, str Bisericii – Județul Valcea.  

Rezervări la  telefon 0740532532.

clipe de relaxare

clipe

Casuta dispune la parter de living cu șemineu,baie ,dormitor și bucătărie complet utilata iar la mansarda de doua dormitoare și baie .

clipe de relaxare la Ascunzătoarea Haiducului

clipe

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

clipe

clipe de relaxare la Ascunzătoarea Haiducului

clipe

Casuta se închiriază integral la prețul de 550 pe noapte. Se accepta cucu drag animăluțele de companie. 🦮🤗 

Casuta dispune la parter de living cu șemineu,baie ,dormitor și bucătărie complet utilata iar la mansarda de doua dormitoare și baie .

Ca și obiective turistice de vizitat in apropiere găsiți;

  • Mănăstirea Hurezi. -renumita lavra domneasca a familiei Brancoveanu
  •   Piramidele de la Slătioara. reprezinta o varietate de forme compuse din nisipuri, pietrisuri, sculpturale e natura
  • Vârful lui Roman-Staţiunea Vârful lui Roman este un loc de basm ,care merita explorat la maxim
  • Băile Govora-Staţiunea balneară Băile Govora posedă izvoare de apă bogate în iod, brom, sodiu, clor şi sulf, ideale în tratamentele externe.
  • Ocnele Mari-aici gasiti o mulţime de atracţii turistice, printre care se numără o biserică şi un muzeu, terenuri de sport, locuri de joacă şi un restaurant.
  • Ranca-Pe cea mai inalta sosea din Romania,mai exact pe Transalpina, a fost construita statiunea Ranca, o mica asezare de la poalele Varfului Papusa

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ făcut de noi ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

CITESTE SI:

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei