Descoperă Vila Adelin,în peisajul pitoresc al Stațiunii Tășnad

Stațiunea Tășnad, o perlă ascunsă în inima regiunii, unde izvoarele termale miraculoase creează un refugiu perfect pentru cei care tânjesc după momente de pace și reconectare.

Facilități și Atracții:

 • Ștrandul Termal Tășnad:dispune de 5 piscine care vă așteaptă să vă scufundați în apele lor vindecătoare
  • O piscină cu apă rece: Revigorantă și îmbietoare, perfectă pentru a vă trezi simțurile.
  • Patru piscine cu apă termală: Oferă o călătorie senzorială unică, cu ape termale autentice ce ating temperaturi de până la 70°C, superioare celor din Băile Felix, promițând o experiență de neuitat. Nu vă lăsați descurajați de nuanța verzuie a apei; aceasta este dovada purității și a proprietăților terapeutice, care dispar la câteva zile după umplerea bazinelor.

Vila Adelin , este situata la o aruncătură de băț de Ștrandul Termal Tășnad. Aici, te așteaptă o experiență de neuitat, unde fiecare detaliu este gândit pentru a-ți oferi o ședere de vis.

Vila Adelin

Vila Adelin dispune de:

 • Camere Duble Personalizabile: Alege din cele 10 camere duble, fiecare cu posibilitatea adăugării unui pat suplimentar, proiectate pentru a oferi un spațiu generos și un confort deosebit. Dotări premium, precum baie proprie, TV ,balcon, Wi-Fi, aer condiționat și frigider, asigură o ședere plăcută și relaxantă.
 • Facilități la Parter: O sală de mese cu capacitate extinsă, o bucătărie utilată complet cu electrocasnice moderne, inclusiv plită, cuptor, mașină de spălat vase, și o gamă largă de ustensile necesare pentru prepararea și servirea mesei.

Foisorul – Piesa de Rezistență a Vilei: Foisorul nostru este conceput să ofere confort în orice anotimp, echipat cu facilități care includ TV, grătar/semineu, astfel încât să te poți bucura de preparate delicioase la grătar, indiferent de vreme. Este locul unde vântul, frigul sau căldura nu îți vor tulbura pacea și unde fiecare moment petrecut devine memorabil.

Organizare și Priveliști Deosebite:

 • La Parter: 2 camere duble, o sală de mese spațioasă și o bucătărie bine echipată.
 • La Primul Nivel: 4 camere duble cu balcoane, oferind priveliști încântătoare.
 • La Al Doilea Nivel: 4 camere duble cu balcoane, pentru momente de liniște și contemplare.

Vila Adelin accepta si tichete de vacanta

Vila Adelin
Vila Adelin
261283667 398586488630332 6774340737827836519 n 1
Vila Adelin

La doar 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, Vila Adelin este alegerea supremă pentru cei care caută o retragere liniștită, dar plină de posibilități de distracție și relaxare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informatiilor si pozeloVila Adelin
Share to...