Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa.

PISCINA „PA COASTA”. MARA – MARAMURES despre ea este vorba o gasim a pe DN18 la 25 de km de Sighetu Marmatiei 44 de km de Cimitirul Vesel de la Sapanta si la 32 de km de Manastirea Barsana.

Pentru ca sa ajungeti aici mai repede cautati pensiunea-restaurant „Pastravaria Mara”, gazdele fiind aceleasi .Aici trebuie sa urcati cel mult 100 de metri pana pe varful coastei,ca sa ajungeti la piscina ,dar si când ajungeti privelistea este spectaculoasa .Fotografiile nu pot descrie, cu adevărat, senzația pe care o ai, atunci când ești aici, la “Piscina pă Coastă” .

Maramures
Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa. 5
Maramures
Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa. 6

Acest mini video cu siguranța o sa va convinga sa ajungeri si voi aici .

 Langa piscina este construita si o terasa cu stuf, unde te poti ascunde de temperatura mare a soarelui si sa savurezi ceva racoritor sau o mamaliguta cu pastrav la gratar ,o delicatese.

Privelistea de aici,este una extraordinar de frumoasa .De la respectiva inaltime , se vede aproape tot satul, de asemenea poti observa o cascada superba, dar si padurea ce inconjoara piscina.Aceasta priveliste o poti gasi doar in Maramures.

Maramures
Pe terasa piscinei construită doar din lemn și acoperită cu stuf, veți putea servi un peste proaspat pescuit din Păstrăvăria Mara. Preturile sunt destul de modice in comparie cu serviciile de cea mai buna calitate oferite .Ce am gasit impresionant de asemena a fost o poarta veche din lemn pe care o gasesti pe drumul care duce catre piscina .Asemenea porti vezi cam peste tot in zona Maramuresului dar sunt absolut deosebite si unice in tara .
Screenshot 353
Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa. 7

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook Vacante prin Romania

 CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking

Add Comment