Aer curat si drumeții montane in județul Harghita

Daca vă este dor de aer curat si drumeții montane,puteti vizita tinutul secuiesc,in judetul Harghita.

Tinutul Secuiesc este o zonă de o rară frumuseţe. Lacul Roşu-Parcul de Animale Sălbatice din Ivó-Băile Homorod – Sovata și Lacul Ursu sunt doar câteva din obiectivele turistice care merită văzute în Ţinutul Secuiesc.
In aceasta zona superba descoperiti pensiunea Hétvezér,care va ofera posibilitatea de a descoperi împrejurimile în cadrul unor excursii de o jumătate de zi sau de o întreagă zi! Pentru cei care doresc un program mai relaxant proprietarii pensiunii va ofera posibilitatea de a juca fotbal, baschet, volei, pingpong, în timp ce copiii dvs. au la dispoziție balansoare, tobogane, o trambulină mare; pot face baie în piscină, pot pescui în heleșteul pensiunii sau se pot alătura adulților pentru un meci de fotbal.
județul Harghita
județul Harghita

Aflându-vă în imediata vecinătate a unei păduri de brazi,vi se oferă posibilitatea de a vă încărca bateriile într- loc sigur și comod ,aflat in mijlocul naturii. Aveți la dispoziție trei clădiri amenajate cu gust: o pensiune și două cabane in caz ca sunteti o familie numeroasa sau un grup de prieteni mai mare,aici gasiti cu siguranta.

Cabana nr. 1 dispune de patru camere, două băi, o bucătărie și living, cu posibilitatea de a găzdui opt persoane.

județul Harghita

Cabana nr. 2 dispune de 5 camere, 3 băi, o bucătărie, 2 living, se poate găzdui 12-14 persoane.
Pensiunea

județul Harghita

PENSIUNE 🔰🔰🔰

județul Harghita

județul Harghita

LOCATIA VA PUNE LA DISPOZITIE :

  • teren pentru a juca fotbal, baschet, volei
  • masa de   pingpong
  •  copiii dvs. au la dispoziție balansoare, tobogane, o trambulină mare
  • trei locuri special amenajate pentru grătar și posibilitatea de a face foc de tabără
  • se poate pescui în heleșteul pensiunii
  • Sauna și ciubar
  • piscina

Ce-ti poti dori mai mult pentru o vacanta ??

județul Harghita
Adresa:  Sub Cetate (com. Zetea), str. Principală 73/B, Judetul Harghita . Denumirea localității Sub Cetate: se scrie despărțit Sub Cetate. Puteți cădea ușor în eroare datorită faptului că la 70 de km se găsește un alt sat cu nume asemănător, Subcetate, scris împreună.
Dacă vă folosiți de GPS, atunci verificați, ca Sub Cetate să fie scris separat, sau este mai practic să căutați Zetea, pentru că se află numai la câțiva kilometri de Sub Cetate.

Te asteptam cu drag si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA unde suntem peste 215 000 de membri .

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei