Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale

Maramuresul se face deosebit in primul rand prin casele și bisericile superbe din lemn și stilul de viață tradițional.Nicăieri altundeva în Europa nu mai persistă atât de puternic costumele populare si sa fie purtate cu asa mare mândrie de maramureșeni.

Casa Papitu din Vadu Izei ,va poate oferi cazare,in timp ce voi puteti descoperi obiectivele turistice din împrejmuiri .Comuna Vadu Izei este asezata la o distanta de 7 km de municipiul Sighetul Marmatiei si la 56 km fata de reședința de judet, municipiul Baia Mare.Poienile Izei este un sat destul de izolat şi tocmai acesta este farmecul lui principal,si la mare cautare locatia mai ales in aceasta perioada ,cand dorim sa evitam aglomerația.

In imediata apropiere a pensiunii se afla o imensa plantatie de afine, iar in sezon turistii care poposesc la Casa Papitu sunt invitatii la culesul hribilor, dar si la preparaea acestora dupa bunul plac.

preparate tradiționale
preparate tradiționale
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 9

La Casa Papitu gasiti o caruta de lemn in curtea interioara, un gratar instalat in aer liber, doua pescarii, o ferma proprie, un ponei pentru o plimbare a copiilor in imprejurimi.Aerul ozonat si linistea tulburata doar de ciripitul pasarilor .

jud.Maramures

jud.Maramures
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 10

Casa Papitu ofera 9 camere dotate cu bai proprii, o sala de conferinte si o terasa exterioara.Se mai ofera pentru doritori un mic dejun traditional zonei,sanatos ,si foarte gustos.Pretul este de 140 lei/zi camera dubla 2 persoane adulte.

preparate tradiționale

7C
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 11
jud.Maramures
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 12
Doar pofta de preparate tradiționale aici gasiti din belsug.Pretul unui mic dejun este de 30 lei/persoană și cina la prețul de 50 lei/persoană.
GRUP VACANTE 1
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 13

preparate tradiționale

preparate tradiționale
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 14
preparate tradiționale
preparate tradiționale
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 15

Vara aveti ocazia sa va plimbati cu caruta iar iarna cu sania la un cost suplimentar,amatorii de off rood gasesc la Pensiunea Casa Papitu locul ideal pentru acest sport.

Odată ajunşi în aceasta zona , turiştii au impresia că au nimerit într-un basm frumos unde totul este cuprins de linişte şi unde îţi poţi încărca bateriile pentru mult timp.

Screenshot 353
Casa Papitu,locul unde ești servit cu cele mai bune preparate tradiționale 16

Citeste si :

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking