Liniște si preparate tradiționale,asta primesti la Casa Papitu din jud.Maramures

Maramuresul se face deosebit in primul rand prin casele și bisericile superbe din lemn și stilul de viață tradițional.Nicăieri altundeva în Europa nu mai persistă atât de puternic costumele populare,si sa fie purtate cu asa mare mandrie de maramureseni.

Casa Papitu din Vadu Izei ,va poate oferi cazare,in timp ce voi puteti descoperi obiectivele turistice din imprejmuiri .Comuna Vadu Izei este asezata la o distanta de 7 km de municipiul Sighetul Marmatiei si la 56 km fata de resedinta de judet, municipiul Baia Mare.Poienile Izei este un sat destul de izolat şi tocmai acesta este farmecul lui principal,si la mare cautare locatia mai ales in aceasta perioada ,cand dorim sa evitam aglomeratia.

In imediata apropiere a pensiunii se afla o imensa plantatie de afine, iar in sezon turistii care poposesc la Casa Papitu sunt invitatii la culesul hribilor, dar si la preparaea acestora dupa bunul plac.

jud.Maramures
jud.Maramures

La Casa Papitu gasiti o caruta de lemn in curtea interioara, un gratar instalat in aer liber, doua pescarii, o ferma proprie, un ponei pentru o plimbare a copiilor in imprejurimi.Aerul ozonat si linistea tulburata doar de ciripitul pasarilor sunt cireasa de pe tort .

jud.Maramures

jud.Maramures
jud.Maramures

Casa Papitu ofera 9 camere dotate cu bai proprii, o sala de conferinte si o terasa exterioara.Se mai ofera pentru doritori un mic dejun traditional zonei,sanatos ,si foarte gustos.Pretul este de 140 lei/zi camera dubla 2 persoane adulte.

jud.Maramures
Doar pofta sa aveti ,pentru ca mancare este din belsug.Pretul unui mic dejun este de 30 lei/persoană și cina la prețul de 50 lei/persoană.
jud.Maramures

Vara aveti ocazia sa va plimbati cu caruta iar iarna cu sania la un cost suplimentar,amatorii de off rood gasesc la Pensiunea Casa Papitu locul ideal pentru acest sport.

PENTRU REZERVARI SUNATI LA 0362408707 SAU 0763681613

Odată ajunşi în aceasta zona , turiştii au impresia că au nimerit într-un basm frumos unde totul este cuprins de linişte şi unde îţi poţi încărca bateriile pentru mult timp.

Citeste si :