Locatie ascunsa,undeva in muntii Buzaului

O locatie ascunsa de agitatia cotidiana si perfecta pentro o escapada de weekend gasiti în apropierea localității Gura Siriului din județul Buzău.Locatia pensiuni va ofera un loc deosebit, ideal pentru relaxare si chiar drumetii.Aici aveti prilejul sa va bucurati de cantecul pasarelelor,fosnetul padurii si susurul raului de pe proprietate,te fac sa uiti de toate probleme avute.

Cabana Hartagu despre ea este vorba este situata la 92 km de Buzau si 53 km de Brasov, in Muntii Buzaului chiar la limita dintre județele Buzau / Covasna .Cu o arhitectura ce imbina stilul taditional Transilvanean cu cel traditional Bavarez si mobilier pictat si lucrat manual.

Locatie ascunsa


Toate camerele au în dotare baie proprie, LED Tv, 50 % din camere mai dispun și de terase.

Locatie ascunsa
Locatie ascunsa
Locatie ascunsa

Vezi cat costa si disponibilitatea AICI

Locatie ascunsa

Se pot organiza excursii si drumetii,pentru turistii care iubesc plimbarile in natura (de aici pornind principalele trasee turistice catre Muntii Vrancei, Podul Calului, Siriu si Penteleu).

Proprietarii Pensiunii detin si Restaurantul “Moara Dragaicilor “ (Pod Buzau –Maracineni) recunoscut pentru mancarurile gustoasae si traditionale (adevarate !) pregatite aici .

Daca vrei poți găsi timp sa fugi câteva zile de aglomerație fix in mijlocul naturii! Aici poti face miscare cu bicicleta, sa pescuiesti, sa stai la soare,sa obtii un bronz frumos de munte.Poate chiar și un rafting merge in zona , sau sa faci o baie in ciubăr iar seara sa te bucuri de un foc de tabăra.

Daca nu faci parte inca din grupul nostru de pe facebook,te invit cu drag sa te alaturi si tu celui mai mare grup dedicat promovari turismului in Romania ,Vacante prin Romania

Ofera o distribuire mai departe 🔰

CITESTE SI 🔰🔰🔰