O locatie deosebita de cazare, în minunatul Brașov

Orice vacanță este specială daca alegi o locație de destinație în minunatul Brașov.Nu vei fi dezamăgit daca alegi ca următoarea ta destinatie turistica sa fie Brasovul. Rămâneți un timp și bucurați-vă cu adevărat în această capitală culturală a țării. Orașul va poate oferii totul (inclusiv drumeții în munții din apropiere).

Perfectă ar fi o cazare în apropiere de centrul orașului, unde putem să simțim aerul boieresc al clădirilor și să ne bucurăm de crestele marete ale munților Postavaru, Bucegi, Piatra Mare, de Muntele Tâmpa și de una din cele mai râvnite stațiuni din România – Poiana Brașov.

De o vacanta la munte, intr-un oras inecat de istorie si primitor indiferent de sezon, nu s-a plâns nimeni niciodată.
Mai are rost sa aducem in discuție aerul curat, privelistea asupra orasului care iti umple memoria telefonului cu poze, restaurantele si cafenelele cu design unic? Noi credem ca deja le cunosti,sau cel puțin ai facut cunostinta cu aceasta zona prin intermediul televizorului sau in mediul online.

Așa am găsit aceasta locație deosebita mai exact Orchard Villa Brașov, o vilă situată la 7 minute de centrul orașului, perfectă pentru reuniunile de familie, serile cu prietenii sau o simplă detașare de rutina zilnică.

locatie deosebita

locatie deosebita

Locatie deosebita

Orchard Villa dispune de 5 camere spațioase, cu un design modern, gata sa va găzduiască pe durata sederii dvs. Bineinteles ca nu doar atat. Va pune la dispozitie si un living de-a dreptul spatios unde puteți lua masa împreuna sau sa va strângeți seara la povesti. Ca tot am adus in discutie luatul mesei, gazdele va pregatesc cu mare drag micul dejun, o masa bogata in produse tradiționale si categoric, cat mai sanatoase pentru a avea energie pe tot parcursul zilei.
In curte predomina zona verde unde copiii pot alerga cat ii tin picioarele iar adultii se pot relaxa amintindu-si motivul pentru care sunt in vacanta. In timp ce va alintati cu un fresh sau un ceai (depinde de anotimp) va puteti admira peisajul din împrejmuiri ,care iti va lasă amintiri placute ,de care cu drag sa îți aduci aminte.

Orchard Villa Brasov dispune de:

 • 5 camere mobilate mordern, cu bai proprii
 • un living spațios
 • bucătărie complet mobilată
 • zonă de dining
 • 3 terase
 • o grădină imensă
 • parcare privată


Capacitatea totala de cazare est de 10 persoane

Nu se primesc tichete de vacanta, iar animalele de companie sunt bine venite in locatie , dar doar cele de talie mica.

Obiective turistice din apropiere:
– Piața Sfatului-( 7 minute de unitate)
– Biserica Neagră- (7 minute de unitate)
– Strada Sforii
– Muzeul Prima Școală Românească
– Tâmpa
– Livada Poștei
– Paradisul Acvatic (la 2 minute de unitate)
– Cetățuia de pe Strajă
– Poiana Brașov (20 minute de unitate)
– Castelul Bran (25 minute de unitate)

De retinut:
 • Acesta este un articol cu caracter informativ ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Citeste si:🔰🔰🔰

De retinut:

 • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
 • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
 • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
 • sursa informații si poze hotelguru.ro si facebook