O locatie deosebita de cazare in Bucovina.

Bucovina iti ofera ,o locatie deosebita pentru o evadare în natură, aflata la doar 6 kilometri de Vatra Dornei.In acelasi timp departe de zgomot o locatia perfecta pentru turistii care vor sa se relaxeze si sa se bucure peisaje minunate si de culmi impadurite . Locatia o gasiti pe (DN 17) la iesirea din municipiul Vatra-Dornei (6 KM), Str. Popeni Nr. 80 ,

Pensiunea Poiana Izvoarelor .Din satul Rosu drumul este pietruit dar cu o priveliste frumoasa printre dealuri si dupa cateva minute de mers cu masina se zareste pensiunea in toata splendoarea ei . 

locatie deosebita

Pensiunea este situata in afara zonelor locuite, la doar cativa km de centrul statiunii Vatra Dornei intr-un cadru natural deosebit. De pe terasa pensiunii si din balcoanele camerelor peisajul de poveste al Bucovinei te imbie la o plimbare printre brazi .

locatie deosebita

cazare in Bucovina
O locatie deosebita de cazare in Bucovina. 8

Plimbarea poate fi inceputa de la tarcul cu caprioare , cerbi, lame si cativa porci mistreti (si puiutii lor). Deosebit de frumos se vedea Varful Ousorul (1639 m).

locatie deosebita
GRUP VACANTE 1
O locatie deosebita de cazare in Bucovina. 10

Pensiunea dispune de o piscina si o sauna, dar accesul la acestea se face prin restaurant ,din pacate.Poate se gandesc proprietarii sa modifice putin traseul. Restaurantul are un interior frumos, se gateste bine si se mananca si mai bine. Principalele preparate sunt din pastrav dar si preparate traditionale romanesti, cat si preparate din bucataria internationala. Pestele este proaspat si poate fi vazut in bazinele de la intrarea in pensiune.Clasificata la categoria 4 stele, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 10 camere duble de 4 stele, 4 camere duble de 3 stele si un apartament.

Bucovina este una dintre cele mai frumoase provincii carpatice.Un ţinut fascinant prin istoria locului şi a oamenilor.

Cunoscută și ca Perla Bucovinei, Vatra Dornei va ofera nenumarate obiective turistice de vizitat in zona:

  •  Dealul Negru (altitudine 1,300 m) și Dealul Runc
  • Muzeul Etnografic al Bucovinei
  • Castelul Dracula -se află în comuna Piatra Fântânele, prin pasul Tihuta la 40 km de Vatra Dornei
  • Parcul din centrul statiunii Vatra Dorneieste este o atracție turistică atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mai este numit şi Parcul Veveriţelor
  • Cheia Zugrenilor – la 20 km de Vatra Dornei

CITESTE SI 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking