Locatie exotica,la inaltime din Romania

Sa calatoresti intr-o locatie exotica te poate costa o avere.Dar cand ai o asemenea destinatie in Romania situatia se schimba in bine.Avantajul este ca ajungi mult mai repede in locatia respectiva si costurile sunt mult mai mici.

locatie exotica

locatie  exotica
sursa foto Alexandra Alee
O astfel de locatie exotica gasim mai precis in zona Paltinei Somesu Rece la aproximativ 25 km de judetul Cluj .Ce gasim deosebit aici? Un paradis natural unde te poti caza care te asteapta la 20 de minute de Cluj-Napoca, exclusiv privat, avand toate dotarile necesare pentru un weekend de neuitat.

O locatie exotica in care uiți de rutina zilnică iar bateriile se încarcă instantaneu prin frumusețile naturii.Cabana Bârlogul va ofera un infinity pool , jacuzzi, grătar si o capacitate mare pentru cazare 25 de persoane si se poate extinde pana la 35 .

locatie exotica

locatie  exotica
sursa fotot Cristina Adina 

Telefon pensiune  0759 156 820

Ce mai poti face in zona daca ai ales acest loc superb pentru cazare?
-Barajul și Lacul Beliș-Fântânele
-Barajul și Lacul Tarnița
-Băile Cojocna
-Cascada Vălul Miresei
-Cheile Turzii
-Mănăstirea Nicula
-Salina Turda

Din fericire, România îți pune la dispoziție multiple locuri de cazare, de la vile, apartamente și case de închiriat, la pensiuni, moteluri, cabane și hoteluri. România poate fi nu doar frumoasă, ci de-a dreptul superbă! Cea mai bună cale de a ne aminti acest lucru este să pornim în călătorie. Explorând atât marile ei orașe, cât și colțuri de rai, aproape neatinse de mâna omului. Destinațiile de lux din țara noastră se ridică la nivelul standardelor internaționale cu brio. Conacele și pensiunile intime debordează de farmec și atrag cu mare succes turiști din întreaga lume, datorită calităților lor unice.

Te asteptam si in comunitatea noastra de pe FACEBOOK

O pensiune asemanatoare m-ai gasiti si in Maramures .Unde de asemenea pensiuni va ofera o priveliste de vis asupra naturii.

citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment