O locatie din Romania, unde te contopesti cu natura

Natura  îți oferă o liniște aparte ,unde nu o poti gasi, in nici o alta parte . Pe langa rasariturile si apusurile minunate, peisajele din jur ale naturii iti taie rasuflarea .Asta gasesti la Camping Valea Iarului ,care este situat pe Valea Iarului din Uricani, la 23,7 km de centru.

Imaginati-va cum ar fi ,sa serviti dimineata o ceasca de cafea ,si seara un pahar de vin pe o terasa in mijlocul naturii sub clar de luna.

sursa video Camping Valea Iarului

In Campingul de lux din Munții Retezat, corturile sunt amenajate exact ca si-o cameră de hotel. Fiecare cort are 3 paturi , în prețul de cazare este inclus accesul la duș și toalete , loc de gratar , ceaun o bucatarioara utilata pentru autogospodarire si spatii de depozitare alimente . Practic, doritorii pot avea parte de o vacanță cu cortul, însă cu servicii de lux și cazare în condițiile unei camere de hotel .

În inima Retezatului, între munți, de la ușa cortului, poți admira un peisaj ce, pentru iubitorii muntelui este o bucurie suprema.

natura
sursa foto Camping Valea Iarului

Campingul pune la dispoziție 42 de locuri de cazare în corturi suspendate pe punți din lemn, amenajate în stilul unei camere de hotel.

Fiecare cort este încălzit, are trei paturi confortabile precum și o terasă mica, mobilată, în aer liber,in natura.

natura
sursa foto Camping Valea Iarului

Ca și dotări in camping gasiti sala de mese, 4 bai, 6 dușuri.
Campingul este dotat si cu un bar complet utilat pentru preparare și servire.
Locul cel mai potrivit să vă relaxați în mijlocul naturi
i!

La cerere, turiștii pot realiza trasee montane, cu ghid, campingul fiind punctul de plecare spre Vf. Iorgovanu, spre cumpăna apelor Jiu – Cerna, spre Valea Soarbele – locul de unde izvorăsc Jiul de Vest şi Cerna sau spre Vf. Oslea. In Parcul National Retezat sunt peste 80 de lacuri glaciare: cel mai mare dintre ele este Lacul Bucura.

Locuri de cazare in camping mai gasiti AICI

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment