Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa.

telefon – 0726 254 276

PISCINA “PA COASTA”. MARA – MARAMURES despre ea este vorba o gasim a pe DN18 la 25 de km de Sighetu Marmatiei 44 de km de Cimitirul Vesel de la Sapanta si la 32 de km de Manastirea Barsana.

Pentru ca sa ajungeti aici mai repede cautati pensiunea-restaurant “Pastravaria Mara”, gazdele fiind aceleasi .Aici trebuie sa urcati cel mult 100 de metri pana pe varful coastei,ca sa ajungeti la piscina .

Maramures
sursa foto Pastravaria Alex, Mara

Privelistea de aici,este una extraordinar de frumoasa .De la respectiva inaltime , se vede aproape tot satul, de asemenea poti observa o cascada superba, dar si padurea ce inconjoara piscina.Aceasta priveliste o poti gasi doar in Maramures.

 Langa piscina este construita si o terasa cu stuf, unde te poti ascunde de temperatura mare a soarelui si sa savurezi ceva racoritor .

Maramures
sursa foto Piscina Pă Coastă

Pe terasa piscinei construită doar din lemn și acoperită cu stuf, veți putea servi un peste proaspat pescuit din Păstrăvăria Mara. Preturile sunt destul de modice in comparie cu serviciile de cea mai buna calitate oferite .Ce am gasit impresionant de asemena a fost o poarta veche din lemn pe care o gasesti pe drumul care duce catre piscina .Asemenea porti vezi cam peste tot in zona Maramuresului dar sunt absolut deosebite si unice in tara .

Accesul la piscină costă 40 de lei .  Prețul unei nopți de cazare aici începe de la 150 de lei pe noapte și ajunge la 300 de lei, si difera în funcție de sezon.Contact gazdă – 0726 254 276

În topul celor mai spectaculoase si deosebite piscine din tara facut de site-ul călător în bascheţi se mai află :

  • Hotel Mon Jardin, din Mahmudia,
  • Pensiunea Apuseni Wild din Remeţi , județul Bihor,
  • Pensiunea Alexandra, situată lângă localitatea Divici judeţul Caraş-Severin
  • Domeniul Dornei, Dorna Arini – Suceava.
  • Paradisul Transilvaniei, Blaj
  • Pensiunea Melba, Dubova, judeţul Mehedinţi
  • Pensiunea Belvedere, Cinciş, judeţul Hunedoara,
  • Pensiunea Fish Valley, Câmpu lui Neag, judeţul Hunedoara,

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook Vacante prin Romania

Astept intr-un comentariu si parerea ta despre aceasta locatie .

Ajuta la promovarea Romaniei si distribuie si tu acest articol.Multumim

 CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

alba animale de companie ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Arges cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna delta eselnita harghita hunedoara lac manastiri maramures mocanita munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina valcea Vatra Dornei

Leave a Comment