Maramures ,locul unde gasesti o piscina spectaculoasa.

PISCINA „PA COASTA”. MARA – MARAMURES despre ea este vorba o gasim a pe DN18 la 25 de km de Sighetu Marmatiei 44 de km de Cimitirul Vesel de la Sapanta si la 32 de km de Manastirea Barsana.

Pentru ca sa ajungeti aici mai repede cautati pensiunea-restaurant „Pastravaria Mara”, gazdele fiind aceleasi .Aici trebuie sa urcati cel mult 100 de metri pana pe varful coastei,ca sa ajungeti la piscina ,dar si când ajungeti privelistea este spectaculoasa .Fotografiile nu pot descrie, cu adevărat, senzația pe care o ai, atunci când ești aici, la “Piscina pă Coastă” .

Maramures
Maramures

Acest mini video cu siguranța o sa va convinga sa ajungeri si voi aici .

 Langa piscina este construita si o terasa cu stuf, unde te poti ascunde de temperatura mare a soarelui si sa savurezi ceva racoritor sau o mamaliguta cu pastrav la gratar ,o delicatese.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Privelistea de aici,este una extraordinar de frumoasa .De la respectiva inaltime , se vede aproape tot satul, de asemenea poti observa o cascada superba, dar si padurea ce inconjoara piscina.Aceasta priveliste o poti gasi doar in Maramures.

Maramures
Pe terasa piscinei construită doar din lemn și acoperită cu stuf, veți putea servi un peste proaspat pescuit din Păstrăvăria Mara. Preturile sunt destul de modice in comparie cu serviciile de cea mai buna calitate oferite .Ce am gasit impresionant de asemena a fost o poarta veche din lemn pe care o gasesti pe drumul care duce catre piscina .Asemenea porti vezi cam peste tot in zona Maramuresului dar sunt absolut deosebite si unice in tara .

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook Vacante prin Romania

 CITESTE SI 🔰🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES BAILE FELIX bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment