Natura,relaxare si adrenalina,toate intr-un singur loc

Natura,relaxare si adrenalina poti gasi si avea intr-o comună din județul Argeș. Te vei bucura de o vacanţă liniştită,sau pentru putina adrenalina poti porni în excursii şi drumeţii către împrejurimile ce oferă atracţii pentru toate gusturile .

Pornind de la Piteşti pe Valea Argeşului, spre nord, se ajunge la Curtea de Argeş, fostă cetate de scaun a Ţării Româneşti. De aici, se ramifică o serie de trasee spre Transfăgărăşan, modernă cale de acces care şerpuieşte printre munţi, de la barajul Vidraru şi până la Cârţişoara (judeţul Sibiu).
La aproximativ 15 km de Curtea de Arges, spre Transfăgărăşan, regasim sub poalele masivului Albina, Pleaşa şi Ghiţu, comuna Corbeni.
Localitatea oferă turiştilor aspecte interesante legate de obiceiurile locale, de păstrarea portului popular, cât şi alte mărturii ale unei civilizaţii milenare.
adrenalina

Oaspeţii poposesc cu mult interes în locuinţele ţărăneşti din localităţile de pe Valea Argeşului, organizate într-un autentic stil tradiţional.


Corbeni, veche vatră de istorie şi artă românească, cu zone de mare pitoresc natural, cu dotări turistice moderne, cu locuitori cunoscuţi pentru ospitalitatea lor, îşi aşteaptă oaspeţii dornici să-i vadă frumuseţile.
Cazare in zona pentru a benificia de natura,relaxare si de ce nu putina adrenalina va pot recomanda La Cabană, Corbeni, Argeș

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Woow nu???

adrenalina

Cabana dispune de 4 dormitoare duble, o baie, un living spatios si o bucatarie open-space complet utilata. Cabana este in sistem self-catering, nu pune la dispozitie mic dejun; dar exista diverse restaurante si  magazine in zona,  doar sa va gospodariti inainte de a va retrage.

adrenalina

Accesul la cabana se face pe un drum nepavat. Daca nu dispuneti de masini 4×4, vi se ofera transportul la  locatie (check-in si check-out) gratuit, cu masini de teren, iar masinile personale vor fi lasate intr-o parcare supravegheata permanent.

Adrenalina

Ca posibilitati de petrecere a timpului liber, in afara activitatilor ce pot fi desfasurate in zona (Barajul Vidraru la 10 km departăre; Traseele montane din Munţii Făgăraş şi oraşul Curtea de Argeş la aproximativ 20 de km), trasee cu bicicleta,cabana va pune la dispozitie o piscina – ciubar din lemn (150 RON . sejur), airsoft (15 Ron / incarcator; 50 RON / 4 incarcatoare) si drumetii cu UTV: 

Tarifele sunt urmatoarele

Pachet 1 – 200 Ron / persoană
– Traseu Negoiu de 1 zi
– Gustare inclusă


Pachet 2 – 100 Ron / persoană
Traseu Negoiu de 4,5 ore .

Telefon 📲0751403758

O dată ce iti planifici o evadare in zona , te vei putea bucura de o vacanță specială si deosebită,o zona care are multe de oferit turiștilor săi. Sugestiile de mai sus te vor ajuta sa ai parte de un sejur perfect,si cu amintiri placute .

Te astept cu drag si pe grupul nostru de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ făcut de noi ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei