Cazare intr-o casuta ,construita 100% ecologic,descoperita in Transilvania

La Popasul Verde gasesti turism ecologic veritabil intr-o zonă cu o puternică tradiție si obiceiuri ca tu sa te poti relaxa in tihna.

Aceasta casuta de poveste o gasim in Transilvania mai precis in localitatea Sângeorz-Băi din judetul Bistrita-Nasaud

Transilvania
Foto: Popasul Verde (Facebook)

Acesta superba casuta ,este construita 100% ecologic si se numeste Popasul Verde . Structura de rezistenţă a casei este realizată din lemn, iar zidurile exterioare din baloţi de paie cu grosimea de aproximativ 50 cm , și alte materiale culese din natură .

Transilvania

Aceasta casuta desprinsa parca din povesti ,o face si mai speciala si acoperişul verde format dintr-un sistem care permite creşterea vegetaţiei fără a fi nevoie de o întreţinere intensiv. Acest lucru este posibil datorita faptului că se folosesc doar plante rezistente la condiții de climă extreme. Acoperişul se poate folosi de asemenea ca si o terasă oferind de asemenea o priveliste superba . Se poate urca pe acoperiş printr-un geam de acces din interior.

Casa este compusă din două dormitoare, o baie la parter , un living şi o bucătărie la mansardă. Popasul Verde se poate inchiria complet de la 2 pana la 6 persoane. Casa are intrări separate pentru a oferi o experiență placuta tuturor oaspetilor nostri. Perfect pentru un weekend in natura sau pentru cateva zile de relaxare complete, spatiul de cazare in Sangeorz are toate facilitatile si serviciile necesare pentru ca tu sa te simti perfect in natura, la poalele muntilor Rodnei.

Respectiva locatie primeste turisti din toate colturile lumii inca din 2014 .

In zona mai poti vizita :

1. Apa minerala din Sangeorz-Bai – În oraşul Sîngeorz-Băi se găsesc numeroase izvoare de apă minerală.
2. Manastirea Cormaia –
se află la 9 km de localitatea Sângeorz-Băi , într-un cadru natural deosebit de pitoresc. 
3. Partia de schi Valea Blaznei –
dotată cu cel mai lung teleschi din România .
4. Poaiana cu narcise de la Valea Vinului –
situată la 8 km de Rodna Veche. 
5. Veveritele din parcul orasanesc –foarte aproape de Popasul Verde cam la 15 minute de mers pe jos
6. Parcul National Muntii Rodnei
este al doilea parc naţional din ţară .

Sângeorz Băi este locul minunat din Transilvania, unde traditionalismul se combină cu piesajele de vis . Dacă esti in cautarea de relaxare şi activităţi turistice, sau dacă doar vrei să iei parte la tradiţiile specifice zonei, Sângeorz-Băi ,ai ales locati potrivita .

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei


Add Comment