O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid

La numai zece kilometri de stațiunea Sovata si intri in județul Harghita se găsește Salina Praid. Acesta se numără printre cele mai mari mine de sare din România și Europa.

Atracţiile turistice sărate,în ordinea importanţei, salina subterană, ştrandul cu saramură şi canionul de sare,iar numărul celor care le vizitează anual depăşeşte jumătate de milion.Salina Praid,numită și izvor de sănătate pentru cei cu probleme respiratorii dar și loc inedit de vizitat,iar variantele de relaxare sunt multe. Un parc de aventură,locuri de joacă pentru copii, un restaurant şi o biserică sunt doar câteva dintre atracţiile Salinei Praid, din judeţul Harghita,obiectiv turistic care atrage anual sute de mii de vizitatori.

In localitatea Praid exista un strand amenajat,cu apa sarata.Aceste bai sunt foarte eficiente in tratarea reumatismului.Apa sarata are un efect calmant, relaxant fizic si psihic.Baile sarate actioneaza asupra intregului organism avand urmatoarele efecte: calmant, antiinflamatoriu, vasodilatator, sterilizator de piele si mucoase, cicatrizant.

cazare deosebita

cazare deosebita

Foarte mulți părinți aleg marea în timpul verii, pentru efectele benefice ale aerosolilor.Însă, dacă marea și aglomerația nu vă atrag prea mult, Salina Praid este destinația perfectă pentru dumneavoastră.Este locul perfect unde se te ascunzi de căldură, si sa te bucuri de tot felul de activităţi sportive şi in plus ai grijă şi de sănătatea ta.

Variantele de relaxare in zona sunt multe,si cu un buget acceptabil.

O locatie perfecta pentru cazare in zona va pot recomanda Pensiunea Hygge din Praid

cazare deosebita
stațiunea Sovata
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 10

Pensiunea are o capacitate de 7 camere (6 de doua persoane si unu de trei persoane), iar in 5 camere din cele 7 exista posibilitate de amenajare un pat pliabil.

i stjk8Tw X2
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 11

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

stațiunea Sovata
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 12

Pensiunea va mai pune la dispozitie si o bucătărie utilata, loc de luat masa, living, wifi, Tv, gratar, curte spatioasa.

cazare deosebita
i S9fJxkK X2
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 13
GRUP VACANTE
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 14
stațiunea Sovata
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 15
stațiunea Sovata
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 16

O baie moderna unde benificiati de asemenea si de un uscator de par .

i zqtVTf6 X2
O locatie de cazare deosebita,in apropiere de Salina Praid 17
Screenshot 353

Citeste si 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking