Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR

La doar la 45 km de București ,am descoperit o locație care nu doar iți amintește de bunici, poți chiar sa trăiești aceasta senzație ca ești cu adevarat in ograda bunicilor.

bunicilor
Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR 7

La Ograda bunicilor ,pentru ca chiar asa se numește locația găsești o fermă cu animalute , loc de joacă pentru copii, activități recreative  în aer liber .

Adresa: str. Cățelu, nr 357, sat Conțești,  jud Dâmbovița 

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Taxa de acces: 10 lei/ persoana (gratuit pentru  copiii cu vârsta sub 2 ani)
bunicilor
Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR 8

Acest loc a fost creat în amintirea copilăriei petrecute la țară, a  bucatelor gustoase pregătite cu drag de bunici, a vieții  fără ceas și a jocurilor care pe vremuri nu aveau nevoie de jucării. Ograda bunicilor este legătura noastră cu trecutul iar prin copiii care le calcă pragul este o punte între generații, o mărturie reală a dorinței de simplitate, frumos, de trai pe un plai străbun. 

20210711 171142 1
Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR 9

Aici gasiti mereu  o atmosfera care sperăm să vă răscolească plăcut și să vă trezească amintirea copilăriei.In locatie există  locuri de joacă (tobogane,  leagăne, nisipare, trambuline), livada cu pomi fructiferi, foisoare, posibilitatea de  servi masa.  Există  de asemenea un salon pentru  petreceri.

bunicilor
Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR 10

Vizitatorii  au posibilitatea de a vedea, hrani si mangaia toate animalele  din ferma( cai, ponei, magaruș, vacuta, capre și oi, iepurași, pasari de tot felul, pisici etc) și de a se plimba cu trasura trasa de cai.

20210802 104502 1

Totodată, copiii se pot distra la jocuri în aer liber iar părinții pot petrece o zi relaxanta la umbra (există mese, banci, zone de picnic, sezlonguri)De asemenea, organizam petreceri, mese festive și evenimente  private.In Ograda bunicilor există și un  mic „muzeu” – o încăpere cu obiecte  vechi și foarte vechi care existau pe vremuri în fiecare gospodărie (lazi de zestre,  felinare,  costume populare, țesături  lucrate manual).

Screenshot 673 1024x481 1
Aventura si multa distractie ,la OGRADA BUNICILOR 11

CITESTE SI :

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu sovata SPA suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei