Ograda cu povești,o locatie ideală pentru familiile cu copii

La doar aproximativ 200 km de Bucuresti gasesti o locatie ideala si dedicata special familiilor cu copii.Este vorba despre Ograda cu povești o locatie din Orlești, judetul Vâlcea.

Cand cautati in Romania cazare si calatoriti impreuna cu toata familia ,respectiv copilasi,intotdeauna este util sa cautati pensiuni child-friendly, pentru a va asigura ca toata lumea primeste cate ceva din calatorie.Ograda cu povești este o asemenea unitate de cazare .

Vezi cat costa si disponibilitatea AICI

copii

Locatia este formata din 3 casute concepute si construite special pt familiile cu copii sa se bucure impreuna de o vacanta sau un weekend placut in lumea povestilor.Fiecare căsuță dispune de 4 locuri de cazare (2 adulți și 2 copii) și este dotată cu tot ce trebuie.Ograda cu povesti iti propune sa te intorci in timp si sa retraiesti cu ochii de copil, tot ce iti era drag odata, intr-un sat pitoresc .

1-copii
2Căsuța Dalmațienilor 
copii
copii
copii

3-Insula Piraților

copii
copii

Cei mici se vor distra de minune în spațiul de joacă exterior, și vor intra în minunata lume a animalelor, unde vor putea mângâia, hrăni și juca alături de căprițe, miei, purceluși, găinușe, căței și pisicuțe. Pentru că viața la țară are un farmec aparte, nici cei mari nu sunt lăsați să se plictisească, astfel că vor putea participa la treburile zilnice din gospodărie, iar pentru doritorii de drumeții, se pot organiza plimbări în împrejurimi.

Turismul rural nu înseamnă numai odihnă și aer curat, înseamnă în primul rând, plăcerea de a-ți petrece vacanța într-un loc pitoresc, dar și cunoașterea tradițiilor și a obiceiurilor.Mai mult, este ocazia perfectă pentru cei mici să vadă ce înseamnă cu adevărat o gospodărie. Să participe la activități în grădină, la activități care țin de hrana și curățenia animalelor, să facă drumeții, să admire natura și mai ales, să-și trăiască propriile aventuri.

copii
copii

Intr-un loc unde traditiile se pastreaza, amintirile copilariei nu dispar niciodata. Chiar daca vremurile s-au schimbat, inca exista locuri care te fac sa te simti ca si cum te-ai afla din nou in perioada copilariei.

sursa foto Ograda cu povesti

CITESTE SI 🔰🔰🔰