O locatie de cazare deosebita ,in stațiunea Sovata

La numai zece kilometri de stațiunea Sovata in județul Harghita se găsește Salina Praid.Acesta se numără printre cele mai mari mine de sare din România și Europa.
Atracţiile turistice sărate,în ordinea importanţei, salina subterană, ştrandul cu saramură şi canionul de sare,iar numărul celor care le vizitează anual depăşeşte jumătate de milion.Salina Praid,numită și izvor de sănătate pentru cei cu probleme respiratorii dar și loc inedit de vizitat,iar variantele de relaxare sunt multe. Un parc de aventură,locuri de joacă pentru copii, un restaurant şi o biserică sunt doar câteva dintre atracţiile Salinei Praid, din judeţul Harghita,obiectiv turistic care atrage anual sute de mii de vizitatori.

In localitatea Praid exista un strand amenajat,cu apa sarata.Aceste bai sunt foarte eficiente in tratarea reumatismului.Apa sarata are un efect calmant, relaxant fizic si psihic.Baile sarate actioneaza asupra intregului organism avand urmatoarele efecte: calmant, antiinflamatoriu, vasodilatator, sterilizator de piele si mucoase, cicatrizant.

Foarte mulți părinți aleg marea în timpul verii, pentru efectele benefice ale aerosolilor.Însă, dacă marea și aglomerația nu vă atrag prea mult, Salina Praid este destinația perfectă pentru dumneavoastră.Este locul perfect unde se te ascunzi de căldură, si sa te bucuri de tot felul de activităţi sportive şi in plus ai grijă şi de sănătatea ta.

Variantele de relaxare in zona sunt multe,si cu un buget acceptabil.

O locatie perfecta pentru cazare in zona va pot recomanda Pensiunea Hygge din Praid .O poti gasi foarte usor in Praid, str.Küllőmező 58.Pensiunea este situata in mijlocul naturii, pe malul Tarnavei mica intr-o livada de un hectar.

Stațiunea Sovata
stațiunea Sovata

Pensiunea are o capacitate de 7 camere (6 de doua persoane si unu de trei persoane), iar in 5 camere din cele 7 exista posibilitate de amenajare un pat pliabil.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

stațiunea Sovata

Pensiunea va mai pune la dispozitie si o bucătărie utilata, loc de luat masa, living, wifi, Tv, gratar, curte spatioasa.

stațiunea Sovata
stațiunea Sovata

O baie moderna unde benificiati de asemenea si de un uscator de par .

Citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei