Pensiunea Dealu Verde ,proiect unic in Romania

Pensiunea Dealul Verde o gasesti in in satul Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, in apropierea celebrului Castel de lut, Valea Zanelor .

Tinand cont de interesele turistilordespre aceasta pensiune in special de pe grupul Vacante prin Romania ,am strans informatii utile si am realizat acest articol

Pensiunea Dealu Verde
sursa Dealu verde

Cei doi proprietari spun că sunt mari iubitori de natură și nu au vrut să modifice prea mult mediul înconjurător pentru a-și pune in aplicare proiectul pensiunii . Camerele au fost gândit să aducă cât mai mult cu bordeiele românești din vechime. De asemenea seamana extrtem de mult si cu constructiile din  tinutul hobbiților, celebrele personaje din seria „Stăpânii inelelor”. Nu există în Europa ceva asemănător cu destinație turistică,precizeaza propietarii de la Pensiunea Dealu Verde.

Locatia va pune la dispozitie opt camere . Camerele îngropate în pământ vor oferi oaspeților o experiență unică, fără a afecta confortul.

Turistii care le-a trecut pragul sunt foarte incantati ,iar alti sunt bucurosi ca au aflat despre acest loc si promit sa il viziteze in viitorul apropiat .

Pensiunea Dealu Verde

Telefon proprietar -0745 021 418

Daca va doriti o ecapada in aceasta zona puteti vizita si urmatoarele obiective turistice din zona:

Pe langă drumețiile sau Vârful Negoiu, în zona mai sunt câteva locuri interesante de vizitat.
  • Cimitirul Eroilor Români din Primul Război Mondial– În acest cimitir sunt 72 de
    morminte individuale şi o groapă comună în care au fost înhumaţi cca.
    500 de eroi . Sursa: www.wikipedia.org
  • Balea Lac– la circa 65 km de Sibiu
  • Castelul de lut Valea Zanelor– Este un loc unde sigur copiii o sa se simtă ca-n povești ,motivand si parintii sa se simnta la fel.
  • Cascada Șerbota– se spune că ar fi cea mai frumoasă cădere de apă din Făgăraș
  • Palatul Brukenthal din Avrig– cunoscut ca fiind unicul palat din Romania care beneficiaza de o gradina cu design baroc .

sursa

Te astept si in comunitatea noastra de pe facebook VACANTE PRIN ROMANIA

citeste si🔰🔰🔰

alba animale de companie ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Arges cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna delta eselnita harghita hunedoara lac manastiri maramures mocanita munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina valcea Vatra Dornei

Leave a Comment