Pensiuni rustice din Romania

Rustic House– Stâna de Vale-  județul Bihor

Pensiunea Rustic House este compusa din 2 cabane si un apartament. Este situata pe Valea Iadului la 15 km de Stana de Vale si la 4 km de lacul Lesu.

Pensiunea Rustic House, compusă din 2 cabane, este situată în Munţii Apuseni, la o altitudine de 700 m, pe Valea Iadului . Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, pescuit, vânătoare, drumeţii, cic

CABANA 1 ( 3 cam.; capacitate 8 adulti + 2 copii )

CABANA 2 (6 cam.; capacitate 16 adulti + 2 copii)

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
SURSA FOTO Cabana Rustic House

Căsuța Bunicii -Ocna Șugatag

Căsuța Bunicii este situată în Ocna Șugatag și oferă 2 camere într-un cadru specific zonei Maramureșului Istoric, grădină și facilități de grătar.

Un loc de joacă pentru copii este disponibil în incintă, iar in timpul iernii practicarea schiului este este posibila în mai multe locații:Cavnic,Suior sau Borșa Complex

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
SRSA FOTO Căsuța Bunicii

Cabana Rustică Apuseni Podele- județul Hunedoara 

Cabană de lemn din pădurea sălbatică a munților Carpați este unică se află în Apuseni la 25 km de Deva, în satul Podele pe drumul către Oradea.

Cabana este inconjurata 90 % de padure exceptand drumul rustic de acces (practicabil cu orice fel de auto) si valea limpede cu apa cristalina si rece care trece prin fata .

Cabana se inchiriaza pentru 230 lei (1-4 persoane) si 300 lei (5-6 persoane ) / noapte TOATA CABANA, pentru MINIM 2 NOPTi,se poate inchiria la o familie doua familii sau grup de maxim 6 persoane impreuna.

De la cabana puteti face numeroase plimbari in zona puteti vizita numeroasele obiective turistice

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice

Pensiunea Rustic Ghețari-jud Alba

Pensiunea Rustic este amplasata in imediata vecinatate a pesterii Ghetarul de la Scarisoara-Muntii Apuseni,fiind construita din lemn de brad in totalitate . Pensiunea ofera cazare pentru 13 adulți și 4 copii în 6 spații de cazare .

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
sursa foto Rustic Ghetar

Cabana Rustică Nicușor Beliș-Cluj

Cabana Nicusor se afla situata la marginea satului,cu vizibilitate spre muntele Vladeasa,nu departe de padure,unde se pot face drumetii pentru a culege fructe de padure sau ciuperci.

Capacitatea cabanei este de 10 persoane,in 4 dormitoare,1 bucatarie,2 bai,1 living,hol,balcon,terasa,foisor in curte,gratar,parcare in curte,spatiu de joaca.Cabana este lucrata in stil rustic .

Casa Rustic Lepșa- județul Vrancea 

Vila este situată în stațiunea Lepșa, jud. Vrancea și dispune de o capacitate de 20 adulți în 7 spații de cazare.

Vila este prevazuta cu doua terase, una acoperita, cea din spatele casei, cu iesire din bucatarie; a doua, descoperita cu vedere la gradina si spre manastire. Gradina din spate este prevazuta cu foisor si gratar.

Atractii turistice:

Statiunea Lepsa este una dedicata relaxarii turistilor cu trasee amenajate pentru drumetii, manastirea Lepsa, cascada Putna si Rezervatia Naturala Cheile Tisitei.

sursa foto Casa Rustic Lepsa

CITESTE SI 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES BAILE FELIX bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment