Pensiuni rustice din Romania

Rustic House– Stâna de Vale-  județul Bihor

Pensiunea Rustic House este compusa din 2 cabane si un apartament. Este situata pe Valea Iadului la 15 km de Stana de Vale si la 4 km de lacul Lesu.

Pensiunea Rustic House, compusă din 2 cabane, este situată în Munţii Apuseni, la o altitudine de 700 m, pe Valea Iadului . Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, pescuit, vânătoare, drumeţii, cic

CABANA 1 ( 3 cam.; capacitate 8 adulti + 2 copii )

CABANA 2 (6 cam.; capacitate 16 adulti + 2 copii)

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
SURSA FOTO Cabana Rustic House

Conplex Traditional Casuta Bunicilor -Breb

Căsuța Bunicii este situată în Brebși oferăcazare traditionala într-un cadru specific zonei Maramureșului Istoric, grădină și facilități de grătar.

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
SRSA FOTO Căsuța Bunicii

Cabana Rustică Apuseni Podele- județul Hunedoara 

Cabană de lemn din pădurea sălbatică a munților Carpați este unică se află în Apuseni la 25 km de Deva, în satul Podele pe drumul către Oradea.

Cabana este inconjurata 90 % de padure exceptand drumul rustic de acces (practicabil cu orice fel de auto) si valea limpede cu apa cristalina si rece care trece prin fata .

De la cabana puteti face numeroase plimbari in zona puteti vizita numeroasele obiective turistice

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice

Pensiunea Rustic Ghețari-jud Alba

Pensiunea Rustic este amplasata in imediata vecinatate a pesterii Ghetarul de la Scarisoara-Muntii Apuseni,fiind construita din lemn de brad in totalitate .

Pensiunea ofera cazare pentru 13 adulți și 4 copii în 6 spații de cazare .

Pensiuni rustice
Pensiuni rustice
sursa foto Rustic Ghetar

Cabana Rustică Nicușor Beliș-Cluj

Cabana Nicusor se afla situata la marginea satului,cu vizibilitate spre muntele Vladeasa,nu departe de padure,unde se pot face drumetii pentru a culege fructe de padure sau ciuperci.

Capacitatea cabanei este de 10 persoane,in 4 dormitoare,1 bucatarie,2 bai,1 living,hol,balcon,terasa,foisor in curte,gratar,parcare in curte,spatiu de joaca.Cabana este lucrata in stil rustic .

cabana rustica nicusor belis 676x380 1

CITESTE SI 🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking

Add Comment