Încearcă o cazare mai diferită,la Piniale Glamping Trib

Piniale Glamping Trib, un glamping tânăr și la propriu și la figurat .Dacă nu ai încercat niciodată pana acum glamping-ul, acuma ai ocazia.Glampingul iti poate oferii un weekend relativ in natura , sa pornesti in drumetii și sa explorezi zone rustice sau montane,din apropiere .

Un Glamping vă oferă posibilitatea de a lăsa lumea tehnologică în urmă ,cel puțin pentru câteva zile.Tehnologhia poate fi folosită doar pentru a memora clipele minunate petrecute aici.

Locația o găsiți la doar 160 km de Bucuresti, aproximativ 2 h – 2h30 distanță, în comuna Bughea de Jos, lângă Câmpulung, jud. Argeș.

Piniale Glamping Trib
Glamping
Încearcă o cazare mai diferită,la Piniale Glamping Trib 5

Proprietari precizează:

Noi, Alex si Ioana ne-am întors pe plaiurile natale după zbuciumati ani în marea urbe, București, dorindu-ne să ne regăsim liniștea și tihna atât de importante. Am conceput și creat acest loc de la zero, în același timp cu venirea pe lume a lui Stefan, gazda preferată a tuturor. Ne adresăm în special acelora dintre dumneavoastră care s-au săturat de aglomerația de pe Valea Prahovei, de orele lungi pierdute în trafic bară la bară.

Facilitati:

  • 6 corturi izolate, încălzite cu bai proprii-
  • 1cort cu o sală de mese generoasă,
  • un colt de joacă ,
  • o mică bucătărie
  • 2 grupuri sanitare
  • ciubăr încălzit
  • hamace și șezlonguri
  • balansoare
  • loc pentru grătar și/ sau ceaun
  • o curte spațioasă, îngrădită în totalitate unde copiii se pot juca in voie

Piniale Glamping Trib

Glamping
Încearcă o cazare mai diferită,la Piniale Glamping Trib 6

Aici beneficiezi de o vedere spre munții Iezer-Păpușa – pădure de pini , vis-a-vis, ideala pentru drumeții scurte, pretabile absolut oricui, indiferent de vârstă sau condiție fizica ,trasee MTB și downhill – liniște, aer proaspăt și curat; – căldură și în camere și în suflete(valabil iarna), răcoare vara .

243052938 261411275784262 2831879389777547539 n
Încearcă o cazare mai diferită,la Piniale Glamping Trib 7

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

242772143 261411072450949 2379831630851695782 n
Încearcă o cazare mai diferită,la Piniale Glamping Trib 8

Telefon Proprietari 0728 428 277

Zona, deși nu este așa cunoscută este foarte ofertantă, pe o rază de 15 km găsindu-se următoarele: – Barajul Râușor și Cabana Voina; – Mausoleul Mateiaș, ridicat în memoria ostașilor căzuți în Primul Război Mondial; – Mănăstiri vechi si frumoase: Manastirea Cetatuia Negru-Voda, un fel de Meteora a Romaniei, Manastirea Namaiesti, schit in piatra ce gazduieste una dintre cele mai vechi icoane pictate de Sf. Luca, Manastirea Negru Vodă, unde este depus Sf Ioanichie de la Muscel; – Casa memoriala George Toparceanu; – Castrul Roman Jidova – Muzee: Muzeul etnografic, Muzeul de istorie, si Muzeul Automobilului Romanesc; – Centre de echitatie – Posibilitatea de inchirieri atv-uri, sau ture montane cu masini 4×4. Mai avem, dar vi le spunem cand veniti.

Dacă v-am trezit interesul, pregatiti-va bagajul și ajungeți si voi aici !

Sursa informații si poze Piniale Glamping Trib .

Citeste si: