Remeți,o zona perfecta pentru vacanta ta

Remeți in gasiti in judetul Bihor intr-o zona aflata in mijlocul naturii, inconjurata de dealuri inalte si munti impaduriti. Lacuri, palate, chei si pesteri, biserici si statiuni – o multime de obiectiv turistice. Si toate sunt concentrate in zona judetului Bihor.

Remeți
Remeți
Remeți,o zona perfecta pentru vacanta ta 4

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Obiective turistice de vizitat:

La 14 de km mai sus de localitatea Remeti se afla Barajul Dragan, considerat a fi unul dintre cele mai mari baraje din Romania. 

Lacul Lesu este un lac de acumulare aflat pe Valea Iadului, la aproximativ 6 Km de Remeti. Una dintre distracţiile de aici, de la Coada Lacului, este să te dai cu jetski-ul pe lac .

Peştera de la Faţa Apei mai este cunoscută şi sub numele de Peştera cu Apă din Remeţi sau de Peştera de sub Peretele Cornului.

Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, drumeţii şi ciclism. Cei care vor să pescuiască ori să vâneze găsesc aici locul perfect.

Cazare in zona va pot recomanada:

Casa de oaspeți Melinda Bar Montana Lesi Tó .Pensiunea este situată în centrul orașului.

Pensiunea dispune de :

  • 4 camere cu 4 bai
  • Sală de mese
  • Living
  • terasa
  • Zonă de picnic
  • jacuzzi
Screenshot 100
Remeți,o zona perfecta pentru vacanta ta 5

Timpul liber poate fi petrecut pe culmile muntilor, vizitand nenumaratele pesteri, chei, creste, cascade, baraje de catre cei pasionati de drumetii, iar cei dornici de relaxare pot sa-si petreaca timpul practicand pescuitul, facand plaja, baie, plimbari la toate lacurile existente in zona .

Elementul turistic major il reprezinta Valea Iadului, care izvoreste din zona Statiunii Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede.

33
Remeți,o zona perfecta pentru vacanta ta 6

Te astet cu drag si in comunitatea noastra de turisti de pe facebook unde suntem adunati peste 170 000 , grupul VACANTE PRIN ROMANIA

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking