Remeți,o zona perfecta pentru vacanta ta

Remeți in gasiti in judetul Bihor intr-o zona aflata in mijlocul naturii, inconjurata de dealuri inalte si munti impaduriti. Lacuri, palate, chei si pesteri, biserici si statiuni – o multime de obiectiv turistice. Si toate sunt concentrate in zona judetului Bihor.
Remeți
Remeți

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Obiective turistice de vizitat:

La 14 de km mai sus de localitatea Remeti se afla Barajul Dragan, considerat a fi unul dintre cele mai mari baraje din Romania. 

Lacul Lesu este un lac de acumulare aflat pe Valea Iadului, la aproximativ 6 Km de Remeti. Una dintre distracţiile de aici, de la Coada Lacului, este să te dai cu jetski-ul pe lac .

Peştera de la Faţa Apei mai este cunoscută şi sub numele de Peştera cu Apă din Remeţi sau de Peştera de sub Peretele Cornului.

Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, drumeţii şi ciclism. Cei care vor să pescuiască ori să vâneze găsesc aici locul perfect.

Cazare in zona va pot recomanada Casa de oaspeți Melinda Bar Montana Lesi Tó .Pensiunea este situată în centrul orașului.

Pensiunea dispune de :

  • 4 camere cu 4 bai
  • Sală de mese
  • Living
  • terasa
  • Zonă de picnic
  • jacuzzi

Mai multe poze,detali si rezervare o puteti face AICI

Timpul liber poate fi petrecut pe culmile muntilor, vizitand nenumaratele pesteri, chei, creste, cascade, baraje de catre cei pasionati de drumetii, iar cei dornici de relaxare pot sa-si petreaca timpul practicand pescuitul, facand plaja, baie, plimbari la toate lacurile existente in zona .
Elementul turistic major il reprezinta Valea Iadului, care izvoreste din zona Statiunii Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede.

Te astet cu drag si in comunitatea noastra de turisti de pe facebook unde suntem adunati peste 170 000 , grupul VACANTE PRIN ROMANIA

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita delta harghita hunedoara lac loc de joaca manastiri maramures mocanita moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei