Remeți,o zona perfecta aflata in mijlocul naturi

Remeți in gasiti in judetul Bihor intr-o zona aflata in mijlocul naturii, inconjurata de dealuri inalte si munti impaduriti. Lacuri, palate, chei si pesteri, biserici si statiuni – o multime de obiectiv turistice. Si toate sunt concentrate in zona judetului Bihor.

Remeți
Remeți

Obiective turistice de vizitat:

La 14 de km mai sus de localitatea Remeti se afla Barajul Dragan, considerat a fi unul dintre cele mai mari baraje din Romania. 

Lacul Lesu este un lac de acumulare aflat pe Valea Iadului, la aproximativ 6 Km de Remeti. Una dintre distracţiile de aici, de la Coada Lacului, este să te dai cu jetski-ul pe lac .

Peştera de la Faţa Apei mai este cunoscută şi sub numele de Peştera cu Apă din Remeţi sau de Peştera de sub Peretele Cornului.

Regiunea este ideală pentru practicarea sporturilor nautice, drumeţii şi ciclism. Cei care vor să pescuiască ori să vâneze găsesc aici locul perfect.

Cazare in zona va pot recomanada

Pensiunea dispune de :

  • 4 camere cu 4 bai
  • Sală de mese
  • Living
  • terasa
  • Zonă de picnic
  • jacuzzi

Mai multe poze,detali si rezervare o puteti face
Elementul turistic major il reprezinta Valea Iadului, care izvoreste din zona Statiunii Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede.

Te astet cu drag si in comunitatea noastra de turisti de pe facebook unde suntem adunati peste 170 000 , grupul VACANTE PRIN ROMANIA

Citeste si 🔰🔰🔰🔰

alba animale de companie ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Arges cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna delta eselnita harghita hunedoara lac manastiri maramures mocanita munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina valcea Vatra Dornei