Romania turistica in anul 1964,un video de exceptie

British Pathe promova Romania turistica in anul 1964.Romania era prezentata ca o tara comunistă, pe care britanicii o laudau ca fiind printre cele frumoase tari din Europa.

Screenshot 608 1024x237 1
Romania turistica in anul 1964,un video de exceptie 3

British Pathe este o companie care produce reviste și documentare de foarte buna calitate .

Romania turistica
sursa foto Print Screen Youtube

.In documentarul despre Romania prezenta femeile din România care isi demonstrau tehnici de țesut, telescaunul din Poianna Brașov, biserici și mănăstire din Moldova , turiștii in vacanță care se relaxează lângă corturile lor într-un camping. Pur si simplu erau prezentate modalitatile de relaxare şi distracţie pe care le aveau turiştii, în anii ’60, la noi în ţară.

Romania turistica

În documentar se prezenta o Românie foarte bogată, luxoasă .Romania a ramas in continuare frumoasa ,doar ca au cam disparut bogatiile tari de care dispuneam.

Te astept si in comunitatea noastra de pe FACEBOOK

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

Add Comment