Romania turistica in anul 1964,un video de exceptie

British Pathe promova Romania turistica in anul 1964.Romania era prezentata ca o tara comunistă, pe care britanicii o laudau ca fiind printre cele frumoase tari din Europa.

British Pathe este o companie care produce reviste și documentare de foarte buna calitate .

Romania turistica
sursa foto Print Screen Youtube

.In documentarul despre Romania prezenta femeile din România care isi demonstrau tehnici de țesut, telescaunul din Poianna Brașov, biserici și mănăstire din Moldova , turiștii in vacanță care se relaxează lângă corturile lor într-un camping. Pur si simplu erau prezentate modalitatile de relaxare şi distracţie pe care le aveau turiştii, în anii ’60, la noi în ţară.

Romania turistica

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

În documentar se prezenta o Românie foarte bogată, luxoasă .Romania a ramas in continuare frumoasa ,doar ca au cam disparut bogatiile tari de care dispuneam.

Te astept si in comunitatea noastra de pe FACEBOOK

alba animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare Cazare Bihor cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moeciu moldova munte mures natura neamt piscina praid relaxare sauna sibiu slanic moldova sovata SPA suceava Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment