Locatia perfecta de cazare,din Munții Apuseni

Acest sat din Munții Apuseni ascuns de lume il gasim in Alba, Salciua, sat Sub Piatra si la aproximativ 53 km de Turda . Locatia este foarte izolata asa ca singura cale de a ajunge acolo este cu masina. 

Drumul este destul de bun, o parte din acesta este asfaltat. Aici gasiti mai precis un complex compus din mai multe case vechi din lemn recondiționate.
Munții Apuseni
sursa foto  Raven’s Nest
Te poti relaxa de asemenea pe cele doua terase construite pe stanci, de unde puteti sa admirati peisajul superb oferit de muntii Transilvaniei. Fiecare structură provine din şuri vechi, care au fost dezasamblate şi reasamblate pe noua locaţie .

 Sculpturi în lemn, țesături din lână, picturi, toate păstrează aceeași simbolistică tradițională.

Munții Apuseni
sursa foto  Raven’s Nest
 Aceasta locatia din Munții Apuseni iti ofera o liniște deplină, care poate fi întreruptă doar de câte o pasăre . Un sunet de râu ce curge undeva în apropiere iti ofera de asemena o senzatie placuta de relaxare si realizezi cu adevarat ca esti aflat in mijlocul naturii.
Complexul reușește să te farmece prin amestecul de istorie, traditie, experiente senzoriale inedite, la care adaugam o amplasare relativ facila (asfalt pana la 500 de metri de ansamblu) si niste privelisti ametitor de frumoase in special dimineata.

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Munții Apuseni
În mijlocul satului din Munții Apuseni gasesti restaurantul în formă de octogon. Aici pot savura aici preparate tradiționale ardelenești. Poti opta de asemenea pentru un meniu zilnic fix, totul fiind proaspăt preparat din ingrediente naturale si locale. O altă oază perfectă pentru relaxare pe langa terase gasesti o zona dotata cu hamace. Jacuzzi-ul de la marginea pădurii este cireasa de pe tort a acestei superbe locati.Aceasta locatie de vis merita sa o treci obligatoriu pe lista de de calatorit.

citeste si 🔰🔰🔰

alba animale animale de companie apuseni ARGES bihor bran brasov Bucovina bucuresti caras severin cazare in natura cazare la munte cazare maramures cazare rustica cazare traditionala ciubar cluj colibita covasna harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina praid rasnov recomandari Salina Praid sibiu slanic moldova sovata SPA suceava tara hategului Transalpina turda valcea Vatra Dornei

Add Comment