Poiana Verde din Slanic Moldova,poate fi alegerea perfecta de relaxare

Stațiunea Slănic Moldova se afla la aproximativ la 70 km de Municipiul Bacău si poate fii alegerea perfecta pentru o vacanta .Pentru cei care nu stiu statiunea are 20 de izvoare cu ape minerale, care sunt unice în țară,acesta este doar unul din motivele pentru care ar trebui sa vizitezi aceasta zona.

De-a lungul timpului, calitatea apelor minerale de aici au primit numeroase premii si  medalii la expozitiile internationale.

Dacă te-ai hotărât să mergi în vacanță la Slănic Moldova, nu mai rămâne decât să  gasesti o cazare in zona sa te poti bucura din plin de aceasta statiune.Noi va putem recomanda in zona Complexul turistic Poiana Verde.

Slanic Moldova
Slanic Moldova
Poiana Verde din Slanic Moldova,poate fi alegerea perfecta de relaxare 7

Acum , cateva detalii despre complex :

Este impartit in doua corpuri – O vila cu 7 camere duble matrimoniale care se afla la 30m in spatele Pensiunii . Aceasta dispune de un living spațios si o bucătărie proprie .

Slanic Moldova


– Pensiunea care are 13 camere ( 6 matrimoniale si 7 Twin ) toate pot fi si in regim de tripla avand un al trei-lea pat in camera.- Restaurant A la Carte care se afla in corpul pensiunii – Un Ciubar va poate face relaxarea mai placuta, dar care se inchiriaza cu un cost suplimentar .

Complexul este situat pe un teren de cca 2 ha unde gasiti un loc de joaca pentru copii si o mini ferma cu 2 ponei , pauni si iepuri.

Slanic Moldova
Poiana
Poiana Verde din Slanic Moldova,poate fi alegerea perfecta de relaxare 8
Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII
GRUP VACANTE
Poiana Verde din Slanic Moldova,poate fi alegerea perfecta de relaxare 9

Obiective turistice de vizitat in zona:

  • Manastirea Sfantul Voievod Stefan cel Mare si Sfant -este o manastire ortodoxa cu obste de calugari ce se afla in satul Cerdac
  •  Raul Slanic si Izvoarele Minerale din Slanic Moldova- peste 20 de izvoare cu apa binefacatoare 
  •  Cascada Slanicului- face parte din traseul denumit „300 de scari”.  Privelistea asupra cascadei este foarte frumoasa, iar traseul este usor de parcurs pe jos.
  •  Parcul din Slanic Moldova, aflat in centrul statiunii, se intinde pe o suprafata de 14 hectare si include o frumoasa cascada, bazata pe recircularea apei
  • La aproximativ 1 Km de Slanic gasiti o pastravarie in care se servesc preparate din pastrav, Pentru cei dornici  de plimbari imprejurimile Slanicului recomandam: potecile muntilor Cerbu, Pufu, Barajul si Lacul Poiana Uzului.
Screenshot 357
Poiana Verde din Slanic Moldova,poate fi alegerea perfecta de relaxare 10

citeste si:

agropensiune alba animale animale de companie apuseni ARGES ARISENI bihor bran brasov Bucovina bucuresti cazare Brasov cazare cluj cazare in natura cazare la munte cazare maramures ciubar cluj colibita copii harghita hunedoara lac loc de joaca maramures moldova munte mures natura neamt piscina porumbacu de sus praid sauna sibiu slanic moldova sovata SPA straja suceava toplita Transalpina valcea Vatra Dornei

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Vacante prin Romania este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a face o selecție frumoasa cu unități de cazare deosebite din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • sursa informatii si poze hotelguru.ro facebook sau booking