O locatie retrasa,din Tara Dornelor

Tara Dornelor este un ţinut de poveste, aflat în inima Bucovinei, care inca isi păstrează naturalețea, tradiția și obiceiul.

Aceste meleaguri te întâmpină cu aerul proaspăt al munților care străjuiesc depresiunea Dornelor: Suhard, Giumalău, Călimani și Bistriței .Este refugiul perfect atunci când ți-e dor cu adevărat de natură, tradiție și oameni faini.

Dornelor

Un refugiul perfect de cazare va putem recomanda Cabana Busuioc situată la cca 3 km de centrul orasului,Vatra-Dornei .

Vizualizati locatia si aflati numarul de telefon a proprietarilor in acest video de mai jos 🔰🔰🔰🔰

Este intr-un loc linistit,fără case sau alte cabane in apropiere.De asemenea se poate ajunge cu ușurință la telescaunul din Vatra Dornei, si la cele trei partii de schi din statiune.

Cabana Busuioc dispune de:

  • 3 dormitoare cu paturi duble mari
  • două bai
  • living
  • bucătărie utilata
  • o terasă acoperită
  •  loc amenajat acoperit pentru grătar si ceaun

Unitatea accepta animale de companie,mici.

In apropierea cabanei se pot face drumetii călare organizate.Poti opta de o drumetie pe masivul Rarau ,sau pentru cei ce iubesc senderismul, vârful Ousorul sau vârful Giumalau.

Vatra Dornei cu imprejurimile ei si, in general Bucovina, te lasa fara respiratie datorita peisajelor pe care nu le regasesti in alta parte. Verdele crud din Bucovina este usor de recunoscut ,o adevarata incantare pentru suflet.Statiunea ofera cu generozitate peisaje de o frumusete rara turistilor care se aventureaza dincolo de portile acesteia.

Pe Libris gasesti daca doresti o harta mai detaliata din tinutul Dornelor,in caz ca nu vrei sa ratezi obiectivile turistice pe care ti le ofera acesta zona.

Dornelor