Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici

Aproape de plajă, în Constanța, se lasă descoperit un tărâm magic pentru cei mici, dar și spre deliciul celor mari. Poiana Basmelor este un parc tematic inedit, ce vine cu propria poveste, animată de personajele cu care veți face cunoștință la prima vizită.

Poiana Basmelor din Constanța

Constanța
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 7


Imaginate în mărime exagerată și create din materiale și culori care atrag orice privire, Dragonul, Căsuța Melc, Căsuța Dovleac, Căsuța de Turtă Dulce, Căsuța Ciupercă, Zâna și Copacul fermecat spun deja o poveste, dar, totodată, cei mici își pot pune creativitatea și imaginația la lucru, prin crearea propriilor povești și jocuri în parcul tematic.

Poiana Basmelor din Constanța
WhatsApp Image 2022 07 26 at 12.20.14 1 scaled
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 8
Constanța
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 9
Constanța
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 10

Poiana Basmelor vă așteaptă cu:
⦁ Căsuțe de poveste și personaje magice, într-o mărime fantastică
⦁ 4 locuri de joacă cu tobogane, leagăne și nisip pentru diferite vârste
⦁ Personajele preferate ale copiilor tăi din desene sau basme, diferite în fiecare săptămână, care vin să-i încânte pe copii cu pictură pe față, baloane modelabile, dans și jocuri interactive.
⦁ Atelier de iubire necondiționată prin pictură
⦁ Trupe cu notorietate pentru copii ca invitați surpriză, periodic

Poiana Basmelor din Constanța
Constanța
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 11
WhatsApp Image 2022 07 26 at 12.20.14 scaled
Poiana Basmelor din Constanța, tărâmul fantastic dedicat distracției și bucuriei celor mici 12

Proprietarii precizează:

“Când am creat Poiana, am fost inundați de imaginație și am creat arta într-un loc unde am simțit că viața poate prinde aripi! Vă spunem câte ceva din poveștile creațiilor din parcul tematic, iar curioșii pot citi întreaga poveste pe pagina noastră de Facebook”, au declarat proprietarii parcului tematic.

Povestea Copacului Fermecat a început într-o perioadă magică, cea a copilăriei sale, pe vremea când acesta era o simplă rămurică. Da, și copacii falnici și puternici au fost cândva mici.
Povestea Căsuțelor Ciupercă. A fost odată ca niciodată o familie de ciupercuțe. Copiii, o fetiță și un băiețel, deși semănau la chip, nu se înțelegeau deloc. Dacă n-ar fi fost amândoi pistruiați, n-ai fi zis că-s frați. Nici măcar nu se certau pe jucării. Pur și simplu, nu le plăceau deloc aceleași lucruri.
Povestea Dragonului. Pe vremea când era doar un pui, părinții dragonului nostru au dispărut și nimeni nu știe nici până azi ce s-a întâmplat cu ei. Rămas singur și fiind nevoit să țină piept pericolelor, puiul de dragon s-a maturizat prea devreme, fără voia lui.
Povestea Melcului. Cum a ajuns un melc în Poiana Basmelor? Povestea începe, așa cum v-am obișnuit, din frumoasa copilărie. Pe vremea când era doar un melcișor, acesta nu înțelegea de ce e el nevoit să-și care căsuța în spate tot timpul, spre deosebire de alte animale care părăseau cuibul devreme.

Aici sunt binevenite familiile cu copii, grupurile de micuți din grădinițe, școli și oricine altcineva e dornic să-și lase imaginația să zburde.

Locația: drumul comunal 88, pe drumul ce leagă Ovidiu de Poiana, jud. Constanța (locația este marcată pe Google maps dacă veți căuta „Poiana basmelor”, puteți ieși pe la giratoriul din centrul localității Ovidiu).

Intrarea se face pe bază de bilet.
Prețul biletelor:

  • 20 de lei pentru copii
  • 25 de lei pentru adulți
    -gratuit – copiii mai mici de 3 ani și copiii cu dizabilități și însoțitorul lor (intrarea se face în baza certificatului de handicap).

De asemenea, părinții au o terasă dedicată, cu bar, de unde pot rămâne să supravegheze copii.

Poiana Basmelor vă așteaptă cu drag! Păstrează vie copilăria, în infinit!

Sursa poze si informatii https://www.facebook.com/poianabasmelor/

Citeste si: